Annonce

Flatbetting

Betting ordbog

Flatbetting er et system til bestemmelse af indsatser hvor man spiller for samme beløb på alle de væddemål man placerer.

Flatbetting princippet tager typisk udgangspunkt i en procentdel af spillerens bankroll, så spilleren opererer med en fast indsats , fx. 3% af bankroll'en, på alle spil - uanset hvilket odds der spilles til.

Fidusen ved flatbetting er, at det er simpelt. Hvis man har fundet et passende indsats-niveau så satser man dette beløb hver gang man spiller. Til forskel for andre indsats-systemer (fx. graduerede indsatser), behøver man som "flatbetter" ikke beregne hvordan indsatserne skal gradueres ud fra faktorer som odds, risiko, betvalue mv.

En forudsætning for velfungerende flatbetting er som regel at man praktiserer valuebetting og mestrer dette, dvs. man udelukkende placerer spil hvor betvalue er over 100.

Udfordringen ved flatbetting ligger i at optimere løbende, dvs. justere indsatserne i takt med at ens bankroll stiger og falder. Derudover er der en risiko forbundet med hvis generelt har en har høj frekvens af spil, hvis den faste indsats er sat til en for stor andel af bankroll, og/eller hvis man har en høj andel af spil med stor risiko (og høje odds).

Flatbetting står, som indsats-strategi, i modsætning til graduerede indsatser.


Opslag opdateret 5. jan. 2012 kl. 14:30 af BetXpert
Til oversigt
Feedback