18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dokumentation

Betting ordbog

Som kunde hos en bookmaker hænder det oftere og oftere, at man skal sende diverse former for dokumentation for ens identitet.

Nogle spiludbydere forlanger dokumentationen når man åbner en konto, andre når man foretager den første indbetaling, atter andre når man vil foretage en udbetaling. Nogle udbeder dokumentation som stikprøver, men en stigende grad af spiludbydere gør det som fast procedure.

Hvilke former for ID der bedes om varierer. Det kan være scan/kopi af pas, betalingskort, sygesikringskort, bankudskrift mv.

Pga. formalitetet og i nogle tilfælde det besvær denne procedure skaber for kunder (hvis man ikke har en scanner) kan det virke som om spiludbyderen kun er ude på at mistænkeliggøre eller besvære kunden.

Imidlertid er hele årsagen bag proceduren at skabe sikkerhed og beskytte kunden lige så meget som udbyderen selv. Ingen udbyder har interesse i at en kundekonto misbruges, fx via stjålne kreditkort eller bankoplysninger, eller i at udbetale penge til forkerte modtagere.

Er det sikkert at give disse oplysninger til spiludbyderne?

Som udgangspunkt, ja.

Hvis du ellers selv sørger for at engagere dig med troværdige udbydere, er der en meget lille risiko for at dine oplysninger vil blive misbrugt. Spiludbyderne lever i vid udstrækning af deres goodwill, deres gode navn og rygte, og det vil de færreste risikere at sætte over styr spil pga. dit betalingskort.


Opslag opdateret 5. jan. 2012 kl. 13:44 af BetXpert
Til oversigt
Feedback