18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bonus

Betting ordbog

Bonus er en strategi, mange spiludbydere (herunder bookmakere) bruger for at tiltrække nye kunder (eller for at genaktivere gamle kunder til at spille igen/mere).

Nye kunder bliver ofte tilbudt en startbonus, som oftest benævnt signup bonus. Til gengæld for at man indsætter penge på sin nyåbnede konto, får man et beløb i bonus, fx. et beløb svarende til det beløb man indbetaler (op til en øvre grænse).

Bonus kan i visse tilfælde også være rettet mod eksisterende kunder, og de vil typisk antage samme format som "signup bonus", dog med den forskel af bonus gives ud fra kundens næste indbetaling til sin spillekonto, fremfor første indbetaling.

Intet er gratis

En bonus er altid forbundet med en række betingelser. Disse vil typisk være at man skal spille for et bestemt beløb før man kan udbetale penge fra sin spillekonto. Man kan med andre ord aldrig regne med at man - efter at have indsat penge og fået bonus - kan hæve sit indskud igen med det samme. For at få en bonus skal man altså indgå en vis risiko, for spiludbyderens ultimative formål med at give en bonus er i sidste ende at få kunderne til at spille - for egne penge.

For at se hvilke bookmakere der pt. tilbyder bonus, henviser vi til vores bonus-oversigt på http://www.betxpert.com/bookmakere/bonus


Opslag opdateret 4. jan. 2012 kl. 13:04 af BetXpert
Til oversigt
Feedback