Zlatan-glade Oddset-spillere vandt to millioner fra Danske Spil* på tirsdagens Champions League-kamp i Leverkusen der endte med 4-0-sejr til PSG...

Med to mål var Zlatan Ibrahimovic i centrum da Paris SG i tirsdagens Champions League-runde lammetævede Leverkusen med 4-0 - endda på udebane. Men der var ikke kun Super-Zlatan og den stjernerige pariserklub der kunne juble - det kunne de danske tippere også. 

90 procent af Oddset-spillerne havde spillet PSG-sejr, så selvom vi justerede oddset fra 2,20 ned i 2,10, så blev det en dyr fornøjelse for os.

Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil*


Oddset-spillerne endte med at vinde to millioner kroner alene på kampen mellem Leverkusen og Paris Saint Germain.

"Vi må rose spillerne for virkelig at være sikre på, at PSG var for stærke for Leverkusen. Vi havde forudset en mere jævnbyrdig kamp, end det blev," siger Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil*.

Overgaard betegner den store tiltro til PSG som en regulær Zlatan-effekt.

"Vi kan se, at han har en stor stjerne hos vores spillere. Vi har altid mange spil på ham som målscorer, og sådan var det også i går. Nu scorede han ikke kampens første mål, som der ellers var 70 procent af spillerne, der troede på. Til gengæld kan vi se på vores livespil, at Zlatan fik stort set alle indskuddene som næste målscorer i kampen, både da der stod 0-1 og 0-2. Så der fik spillerne fuld valuta af at tro på Zlatans veludviklede målnæse."

Onsdagens CL-odds: Tippere tror på Atlético og Bayern

I aften er der igen Champions League på programmet. Her venter Arsenal-Bayern München og Milan-Atletico Madrid, og endnu en gang er det udesejre, som Oddset-spillerne går efter.


"Selvom Bayern München er gjort til relativt klare favoritter på en så svær udebane som Emirates, så tror hovedparten af Oddset-spillerne alligevel, at Bayern vinder. Og det samme gør sig faktisk gældende i Milan-Atletico Madrid, hvor udesejren er klart det mest populære tegn. Atletico har selvfølgelig også spillet forrygende hele sæsonen, men Milan er et utroligt rutineret hold i Champions League-sammenhæng, så der er to spændende kampe i vente," spår Morten Overgaard.

Odds fra Danske Spil*:

Arsenal Uafgjort Bayern
5,00 3,95 1,67
Arsenal (1-0): 2,10 3,65 2,75
Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,58 2,15
Milan Uafgjort Atlético
3,6 3,25 2,10
Milan (1-0): 1,70 3,60 4,00
Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,20 1,55