Arsenal har imponeret i Premier League, men hvordan klarer de CL-mødet med Guardiolas tyske mesterhold? Og hvem scorer i kampen? Vi har set på oddsene...

Der er lagt op til et ultraspændende Champions League-brag, når Arsenal tager imod de forsvarende Champions League-mestre Bayern München.

Disse to mandskaber mødtes også i sidste års Champions League-slutspil, hvor Bayern München trak det længste strå efter en 3-1 sejr i London mod Wengers Arsenal-drenge.

Men Arsenal har imponeret i denne sæson og kæmper med om guldet i toppen af Premier League, og de er ubesejrede i deres seneste 12 ligakampe på Emirates Stadium.

Suveræne Bayern München tager favoritrollen i denne første ottendedelsfinale. Pep Guardiola fejer al modstand af banen i Bundesligaen, og de er ubesejrede i 47 ligakampe i træk.

Arsenal Uafgjort Bayern München
Odds 5,00 Odds 4,00 Odds 1,75
Unibet
Bet365
NordicBet

Vores ekspert Higuain er kommet med et spilforslag til opgøret. Læs hans analyse her.

Nordicbet*: Højeste odds nogensinde på Arsenal-hjemmesejr

Bayern München er skræmmende stærke og favorit til igen at løfte det store Champion League-trofæ. Hos Nordicbet* har de aldrig haft så højt et odds for Arsenal-hjemmesejr.

"Arsenal har spillet mange fremragende kampe i denne sæson, men målt på de seneste præstationer virker det som om, at gassen er ved at gå af ballonen. Özil er langt fra sit spillemæssige niveau i efteråret, Giroud scorer ikke længere på sine chancer, og midterforsvaret har set ret svagt og langsomt ud. Derfor er det også svært at se Arsenal gøre noget ved en Bayern-maskine, som nu i halvanden sæson har kørt i sjette gear og slet ikke ser ud til at have nogle svagheder. Bayern gør stort set alt rigtigt, er hamrende effektiv og giver ikke nemme chancer væk. På trods af en skade til Ribery tør vi derfor godt udbyde det højeste hjemmebaneodds på Arsenal i en betydningsfuld kamp i de 12 år, som vi har eksisteret," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvem kommer på måltavlen?

Nordicbet* dominerer markedet på flere af de mest oplagte målscorer, men hvem har I fidus til rammer netmaskerne?

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Mario Mandzukic (Bayern München) 2,30 NordicBet
Thomas Müller (Bayern München) 2,55 NordicBet
Mario Götze (Bayern München) 2,75
Ladbrokes
Olivier Giroud (Arsenal) 3,65 NordicBet
Lukas Podolski (Arsenal) 4,75
NordicBet
Santiago Cazorla (Arsenal) 6,00
NordicBet

Second Chance hos Nordicbet*

Nordicbet* giver dig en second chance, hvis Arsenal vinder kampen. De refunderer tabte sportsbook bets, op til 500 kr. pr. kunde, på spilvalgene: halvleg/fuldtid, første målscorer, korrekt resultat og halvlegsresultat.

Se mere om Nordicbets Second Chance-tilbud her.

Regler og vilkår:

  1. Dette tilbud gælder kun kampen mellem Arsenal og Bayern München, onsdag d. 19/2.  
  2. Tilbuddet gælder kun væddemål indgået inden kampens start på følgende spilvalg: Korrekt resultat, halvleg/fuldtid, halvlegsresultat og første målscorer. Du får pengene tilbage, hvis Arsenal vinder kampen.
  3. Det maksimale beløb du kan få tilbage, er 500 kr.
  4. Vi bestræber os på at refundere alle væddemål senest to timer efter kampens afslutning, skulle Arsenal vinde kampen.
  5. Tilbuddet gælder kun singlebets, ikke kombi-bets eller systemspil.  
  6. Dette tilbud er åbent for alle NordicBet* kunder.
  7. Tilbuddet gælder kun væddemål indgået med “egne penge” dvs. Ikke bonuspenge.
  8. Generelle regler og vilkår er gældende.