Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

I går bekræftede Zlatan Ibrahimovic de vedvarende rygter, der har længe har floreret på fodboldens transfermarked. Den svenske angriber skifter fra næste sæson til Manchester United.

Hos ’De røde djævle’ genforenes Zlatan med Jose Mourinho, og sammen går de en yderst spændende sæson i møde, vurderer Danske Spil*.

Oddssætterne har specifikt kigget nærmere på Zlatans præstationer i den kommende sæson i Premier League.

- Ovenpå Zlatans skifte til Manchester United er klubben nu næstfavorit til at vinde Premier League. Odds er faldet fra 8,00 til nu 5,00 med tilgangen af både Mourinho og Zlatan, og dermed har ’De røde djævle’ passeret Arsenal og Chelsea i hierarkiet, og er nu første udfordrer til Manchester City, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- Det er en hårdere liga, som Zlatan nu skal spille i. Derfor forventer vi ikke, at han kan opretholde den flotte målstatistik fra Paris Saint-Germain, hvor den svenske angriber sidste sæson scorede formidable 38 mål.

- Vi tror han kommer til at ligge omkring de 20 mål, da der ingen nemme kampe er i Premier League, og samtidig kommer han næppe igennem hele sæsonen uden at måtte sidde udenfor pga. skader.

- Han har de seneste år fået bedre styr på sit temperament, hvorfor vi har ham som favorit til ikke at få ét eneste rødt kort i Premier League sæsonen, fortæller Peter Emmike.

Hvordan tror du det går Zlatan Ibrahimovic i sin første Premier League-sæson for Manchester United?

Der er odds 2,20 på 21 eller flere scoringer fra Zlatan, og odds 1,50 på at han ikke får et rødt kort i løbet af sæsonen.

Tror du Zlatan Ibrahomovic går målamok og bliver topscorer samtidig med, at United vinder Premier League, er der odds 18,00 i vente.

Spil på alle Zlatan Ibrahimovic Specials fra Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/outright