TV 2 SPORT har sikret sig rettighederne til den prestigefyldte WTA Tour, hvor verdens bedste kvindelige tennisspillere, heriblandt danske Caroline Wozniacki, hvert år dyster i 22 Premier-turneringer. Aftalen træder i kraft ved årsskiftet og løber til udgangen af 2016.


Allerede i de første par uger af januar kan seerne glæde sig til to spændende WTA Premier-turneringer fra Australien – Brisbane International og Apia International Sydney – hvor blandt andre Caroline Wozniacki er på deltagerlisten. Også stjerner som Serena og Venus Williams samt Maria Sharapova er klar til at kæmpe om ranglistepoint og store pengepræmier i løbet af året.

Efter Australien går turen til blandt andet Paris, Miami, Rom, Madrid, Toronto, Moskva, Tokyo og Beijing, og sæsonen kulminerer i oktober med de traditionsrige WTA Championships i Istanbul.

Tennisglade seere har dermed udsigt til over 400 timers tennis om året i absolut verdensklasse hjemme på skærmen, og som prikken over i’et produceres alle kampene i knivskarp HD-kvalitet.

”Der er fortsat stor interesse for Caroline Wozniacki blandt det danske tennispublikum, og som Danmarks sportskanal er vi glade for at give seerne mulighed for at følge en af landets mest succesrige sportsstjerner i international sammenhæng. De store Premier-turneringer tiltrækker verdens bedste spillere, men også produktionskvaliteten er meget høj, og denne kombination gør WTA Tour’en til et særdeles attraktivt tv-produkt”, siger sportschef Lene Ugilt Hansen.

Kvindernes WTA Tour følges hvert år på tv og online af over 185 millioner mennesker over hele kloden, og turneringerne tiltrak forrige år flere end fem millioner fans på tilskuerrækkerne.

TV 2 SPORT har i forvejen de eksklusive rettigheder til Wimbledon – den ældste og mest prestigefyldte af de fire grand slams – og nu altså også kvindernes største WTA-turneringer.

Kilde: digitalt.tv