Caroline Wozniacki indstiller tenniskarrieren efter Australian Open, som hun vandt for to år siden. Hun har allerede spillet sig videre til anden runde. Læs her, hvilket odds du kan få på dansk sejr i Melbourne. 

Caroline Wozniacki spillede sig videre fra første runde på førstedagen af Australian Open. Det gjorde hun med en sejr i to sæt på 6-1, 6-3 mod amerikaneren Kristie Ahn efter knap halvanden times spil. En overbevisende start af Wozniacki i den sidste turnering i karrieren.

Spil på Wozniacki som vinder af Australian Open

Nedenfor kan du se de bedste odds på, hvem der vinder Australian Open i damesingle, og du får pengene mange gange igen, hvis det ender med Wozniacki-sejr.

Hvem vinder Australian Open hos kvinderne? Højeste odds Bookmaker
Serena Williams 4,50
Naomi Osaka 8,50
Simona Halep 14,00
Caroline Wozniacki 81,00
Angelique Kerber 91,00

19-årig venter i anden runde

Det står allerede nu klart, at Wozniackis modstander i anden runde er ti år yngre end hende selv. I næste runde venter nemlig enten Dayana Yastremska eller Kaja Juvan, der begge er 19 år gamle. Yastremska er seedet som nummer 23 i Grand Slam-turneringen, og den talentfulde ukrainer vandt to WTA-titler sidste år. Til sammenligning vandt Wozniacki ikke en eneste titel sidste år. Det er ikke sket siden 2007, at hun gik gennem en sæson uden en titel. Kaja Juvan er en slovensk kvalifikationsspiller og er placeret som nummer 127 på verdensranglisten. Caroline Wozniacki har ikke mødt slovenske Juvan før, men i sommer tabte hun i to sæt til Dayana Yastremska i WTA-turneringen i Cincinnati. Bliver det, som det forventes, Yastremska, er der ingen tvivl om, at der venter Wozniacki hård modstand allerede fra anden runde. Man må dog formode, at Wozniacki vil gøre alt, hvad hun kan, for ikke at forlade sin sidste turnering med et tidligt exit. Et regulært drømmeopgør kan ske, hvis både Caroline Wozniacki og Serena Williams når frem til fjerde runde. Det vil nemlig betyde, at de to veninder skal møde hinanden. 

Det er trettende gang, at Caroline Wozniacki stiller op ved Australian Open. Den danske tennisstjerne vandt turneringen i 2018 efter finalesejr over Simona Halep i en fantastisk tenniskamp, der gik ud i tre sæt. Wozniacki vandt dengang 7-6, 3-6, 6-4 mod rumæneren, og endelig fik hun den Grand Slam-titel, hun havde hungret så meget efter. Om hun sætter punktum for karrieren med endnu en Grand Slam-titel, er ikke videre sandsynligt, men én af de gode ting ved sport er, at man aldrig skal sige aldrig. 

De seedede spillere

Som sædvanligt ved en Grand Slam-turnering er 32 spillere seedet til turneringen. Herunder følger de 32 seedede spillere. Det skal tilføjes, at 32.-seedede Barbora Strycova allerede er ude af turneringen.

1. Ashleigh Barty
2. Karolina Pliskova
3. Naomi Osaka
4. Simona Halep
5. Elina Svitolina
6. Belinda Bencic
7. Petra Kvitova
8. Serena Williams
9. Kiki Bertens
10. Madison Keys
11. Aryna Sabalenka
12. Johanna Konta
13. Petra Martic
14. Sofia Kenin
15. Marketa Vondrousova 
16. Elise Mertens
17. Angelique Kerber
18. Alison Riske
19. Donna Vekic
20. Karolina Muchova 
21. Amanda Anisimova 
22. Maria Sakkari
23. Dayana Yastremska
24. Sloane Stephens
25. Ekaterina Alexandrova
26. Danielle Collins
27. Wang Qiang
28. Anett Kontaveit
29. Elena Rybakina 
30. Anastasia Pavlyuchenkova
31. Anastasija Sevastova
32. Barbora Strycova (UDE)  

Selvom Serena Williams blot er 8.-seedet, skal man ikke tage fejl af, at den amerikanske tennislegende er favorit til at tage sin Australian Open-titel nummer otte. 38-årige Williams, der fylder 39 til september, er i storform i øjeblikket. Hun vandt WTA-turneringen i Auckland efter finalesejr mod landsmanden Jessica Pegula, der i øvrigt noget overraskende slog Caroline Wozniacki ud i semifinalen. Serena Williams stiller ikke op i så mange turneringer, som hun gjorde tidligere, men når hun stiller op, er hun stadig en fantastisk spiller. Det er nok også derfor, hun er bookmakernes favorit til at vinde i Melbourne. 

Hvem vinder Australian Open i damesingle?

De seneste 20 års vindere af Australian Open i damesingle

Her kan du se en liste over, hvilke kvindelige spillere der har vundet Australian Open siden årtusindskiftet:

2000: Lindsay Davenport
2001: Jennifer Capriati
2002: Jennifer Capriati
2003: Serena Williams
2004: Justine Henin
2005: Serena Williams
2006: Amélie Mauresmo
2007: Serena Williams
2008: Maria Sharapova
2009: Serena Williams
2010: Serena Williams
2011: Kim Clijsters
2012: Victoria Azarenka
2013: Victoria Azarenka
2014: Li Na
2015: Serena Williams
2016: Angelique Kerber
2017: Serena Williams
2018: Caroline Wozniacki
2019: Naomi Osaka

Om Serena Williams eller Caroline Wozniacki vinder Australian Open igen, finder vi ud af i løbet af de kommende uger. Finalen i damesingle spilles lørdag den 1. februar, mens herrefinalen spilles dagen efter. 

Husk også at downloade BetXperts nyeste podcast, hvor tennisekspert Nyenstad gennemgår sine spiltanker om Australian Open 2020.