Hele Danmarks tennis-darling Caroline Wozniacki er efter sin flotte finaleplads i US Open rykket op på femtepladsen på verdensranglisten - hendes højeste placering nogensinde. 


Ladbrokes sætter nu odds på hvornår den 19-årige tenniskomet ender på verdensranglistens førsteplads. 

Ladbrokes hælder lige nu mest til, at Wozniacki først når denne milepæl i 2012 hvilket giver odds 4 gange pengene igen. 

Ender Wozniacki allerede på verdensranglistens førsteplads til næste år får man pengene odds 8 gange igen. 

Den svenske tennislegende, Stefan Edberg udtalte i kølvandet på Wozniackis finalenederlag i US Open, at han tror hun vinder sin første grand slam-turnering til næste år. Sker dette kan man lige nu Hente pengene odds 3,5 gange igen. 

Ladbrokes danske Manager, Richardt Funch udtaler "Caroline Wozniackis finaleplads I US Open hører til en af de største danske tennisbedrifter nogensinde. Og med sine blot 19 år er det kun et spørgsmål om tid før hun vinder sin første grand slam-turnering. Vi tror dog det bliver svært for hende at leve op til Stefan Edbergs udtalelse om, at hun allerede gør det til næste år. Hvis triumfen indtræffer i 2010 honorerer vi det lige nu med pengene odds 3,5 gange igen".

"Og med hensyn til hvornår Wozniackis topper verdensranglisten, hælder vi lige nu mest til at der går et par år før det sker. Nederlaget i US Open finalen viser at der trods alt stadig er et lille stykke vej til verdensranglistens dukseplads."

Ladbrokes Wozniacki Odds
Caroline Wozniacki ligger nummer 1 på verdensranglisten ved slutningen af 2010 - odds 8 

Caroline Wozniacki ligger nummer 1 på verdensranglisten ved slutningen af 2011 - odds 6

Caroline Wozniacki ligger nummer 1 på verdensranglisten ved slutningen af 2012 - odds 4

Caroline Wozniacki vinder en Grand Slam I 2010 - odds 3,5