Sponsoreret indhold fra Betsafe

Lodtrækningen til årets første Grand Slam-turnering, Australian Open, kunne ikke have været meget værre for Caroline Wozniacki. Betsafe har derfor hævet oddset på dansk Grand Slam-triumf fra 10,50 til 15.00. Wozniackis "onde ånd" venter allerede i kvartfinalen.

Efter en imponerende afslutning på 2014-sæsonen begyndte man i tenniskredse at spekulere på, om 2015 kunne blive året, hvor Caroline Wozniacki løftede sit første Grand Slam-trofæ. Disse drømme led dog et markant knæk, da lodtrækningen til årets første store turnering, Australian Open, blev offentliggjort fredag morgen. I 2. runde står Wozniacki til at støde ind i bomstærke Viktoria Azarenka, mens slyngveninden, favoritten og Wozniackis "onde ånd", Serena Williams, står klar allerede i turneringens kvartfinale.

Inden lodtrækningen havde Betsafe placeret Wozniacki blandt outsiderne til titlen, men efter den mareridtsagtige lodtrækning er oddset på den danske tennis-darlings vinderchancer steget fra 10.50 til 15,00.

"De fleste eksperter er enige om, at 2015 sagtens kan blive året hvor Wozniacki endelig får opfyldt drømmen om en Grand Slam-titel. Formen og skarpheden skal være i top til den enkelte turnering, og så skader det bestemt ikke med lidt lodtrækningsheld. Det sidste har hun desværre overhovedet ikke fået i denne omgang, men skal man forsøge at vende det til noget positivt, så er hun i hvert fald tvunget til at være fuldstændig klar fra turneringens start, hvilket tidligere har været et problem for hende," siger Betsafes oddssætter Thomas Holm, der dog åbner en dør på klem for dansk succes down under.

"Turneringen spilles på hard court, som er Wozniackis klart mest foretrukne underlag. Samtidig fremstår Azarenka i øjeblikket ret rusten, så Wozniacki vil stadig have ganske fine chancer for at stå i en kvartfinale mod veninden og verdens klart bedste spiller, Serena Williams. Hun spillede totalt lige op med hende i slutningen af sidste år, så selv om vejen ser temmelig hård ud, så er en finaleplads slet ikke utopi for Wozniacki," lyder vurderingen fra Thomas Holm.

Hvem vinder Australien Open?

Serena Williams: odds 3,50

Maria Sharapova: odds 5,50

Simona Halep: odds 8,00

Petra Kvitova: odds 11,00

Eugenie Bouchard: odds 13,50

Victoria Azarenka: odds 15,00

Caroline Wozniacki: odds 15,00

Agnieszka Radwanska: odds 25,00

Ana Ivanovic: odds 22,00

Angelique Kerber: odds 40,00