Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Caroline Wozniacki vandt sin første WTA-turneringssejr siden april 2015 i Tokyo, men får stadig svært ved at komme tilbage på verdensranglistens Top-10, vurderer Danske Spil*

Caroline Wozniacki vandt søndag morgen karrierens 24. turneringssejr på WTA-touren med to-sæts sejren over det lokale håb Naomi Osaka.

Den danske tennis-darling oplevede således for første gang at stå øverst på præmieskamlen i 2016 ovenpå et år, der ellers overordnet set har budt på en lang række skuffende resultater. Caroline Wozniacki var nr. 28 på verdensranglisten inden WTA-turneringen i Tokyo, men er med den seneste ugers triumf nu kravlet op som nr. 22 i verden. En placering som Danske Spil* dog har svært ved at se blive forbedret markant, så Wozniacki igen kan kalde sig Top-10-spiller.

- Det var en forløsning for Caroline Wozniacki endelig igen at vinde en WTA-titel i single, siger oddsansvarlig hos Danske Spil* Peter Emmike.

- Caroline Wozniacki har haft en mareridtsagtig 2016-sæson, hvor hun først her hen imod slutningen

af sæsonen har fået spillet til at fungere som tidligere. I løbet af sin yndlings Grand Slam-turnering, US Open, fandt Wozniakci endelig tilbage til det spil, der før i tiden gjorde danskeren nærmest usårlig. Gejsten og udstrålingen var tilbage og den gode form, tog hun med sig til Tokyo, fortæller Peter Emmike og fortsætter:

- Vi tror dog ikke, at succesen fortsætter for Caroline. En tilbagevenden til verdensranglistens Top-10 bliver meget svært, vurderer vi. Konkurrencen er benhård samtidig med, at nye unge talenter som blandt andet Karoline Pliskova, Johanna Konta og Eline Svitolina stormer frem.

Der er odds 4,75 på Caroline Wozniacki, hvis den danske tennisspiller er at finde i verdens Top-10 efter næste sæson. Omvendt er der odds 1,16, hvis missionen skulle mislykkes.

Men Danske Spil* kan trods alt finde positive tegn for Wozniackis 2017-sæson:

- Caroline Wozniacki har nu vundet mindst én WTA-turnering de seneste otte sæsoner i træk, og den trend tror vi trods alt fortsætter i 2017. Det bliver dog næppe en Grand Slam, siger Peter Emmike.

Tror du Caroline Wozniacki vinder mindst én WTA-turnering er der odds 1,45 at hente, men to eller flere giver odds 3,00. Mindst én Grand Slam-titel 10-dobler indskuddet på Oddset.

Spil på Caroline Wozniackis 2017-sæson på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/tennis/wta-tour/caroline-wozniacki-special