Sponsoreret indhold fra Betsafe

US Open venter lige om hjørnet, og efter en længere periode med formkrise og skader virker Caroline Wozniacki nu igen klar til at udfordre verdenstoppen. Betsafe forudser en stor turnering fra den danske tennisdarling.

Caroline Wozniacki får endnu en chance for at indfri drømmen om et Grand Slam-trofæ. Alt tyder på, at den danske tennisspiller er i topform forud for US Open-turneringen, som historisk er den Grand Slam, hvor hun klarer sig bedst. To gange tidligere har hun været i finalen, og Betsafe mener, at Wozniacki også i år har gode muligheder for at være med, når turneringen spidser til. Bookmakeren betaler blot pengene 3,50 gange igen, hvis Wozniacki stadig er at finde i turneringen, når der skal spilles kvartfinaler.

"Caroline Wozniacki viser i disse dage storform i optaktsturneringen i New Haven, og hun lader til at være parat US Open. Med sit hårde underlag er det med længder den Grand Slam-turnering, som passer hendes spillestil bedst. Det amerikanske publikum er vilde med hende, og hun vil med garanti opleve stor opbakning til alle sine kampe. Turneringen har større favoritter, og Caroline indtager lige nu en outsider-rolle i turneringen, men vi forventer at se hende i de sene runder. Når turneringen så når det stadie, har hun jo før vist, at hun kan være en kæmpe mundfuld for selv de bedste," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Turneringens første kamp spilles mandag den 31. august, og Caroline Wozniackis har fået en fantastisk lodtrækning. Danskeren kan for eksempel først møde de stærke modstandere Serena Williams og Maria Sharapova i en eventuel finale.

Hvor langt kommer Caroline Wozniacki i US Open 2015?

2 Runde 1.03
3 Runde 1.40
1/8 Finale 2.25
Kvartfinale 3.50
Semifinale 8.00
Finale 15.00
Vinder 29.00