Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ovenpå den imponerende sejr i WTA Masters forventer NordicBet* store ting fra Caroline Wozniacki i 2018. Spilleselskabet ser 78 procent chance for, at hun generobrer førstepladsen på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki fejede alt modstand til side i den prestigefulde WTA Finals-turnering i Singapore. Og skal man tro NordicBet*, så kan 2018 blive året, hvor danskeren igen sætter sig på verdenstronen.

Der er i skrivende stund blot odds 1,20 at hente på, at Wozniacki kravler op fra sin nuværende tredjeplads til placeringen som nummer 1 i verden i løbet af 2018. Det svarer til en chancevurdering på 78 procent. Oddset for, at hun vinder en Grand Slam, er desuden faldet fra 12 til 5.

”Vi er meget imponerede af Caroline Wozniackis præstationer. Hun er i fantastisk fysisk form og spiller langt mere aggressivt end tidligere. Derfor tør vi godt give hende ganske favorable odds for at komme tilbage på verdenstoppen, selvom hun kommer til at skulle forsvare rigtig mange point for at lykkes med det”, siger NordicBets oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

”2018 kan også meget vel blive året, hvor Caroline vinder sin første Grand Slam. Vi har sænket oddset ganske markant på, at det sker. De bedste bud på dansk sejr er helt klart hard court-turneringerne Australian Open og US Open, hvor hun tidligere har klaret sig godt.”

Caroline Wozniacki er i øjeblikket placeret som nummer tre på verdensranglisten med sammenlagt 160 point op til Simona Halep, der i dag ligger nummer 1.

Opnår Caroline Wozniacki på noget tidspunkt i 2018 en placering som nummer 1?

JA                                       1,20

Vinder Caroline Wozniacki en Grand Slam i 2018

JA                                       5,00

Find spillet på www.nordicbet.com under Tennis – WTA – Wozniacki Specials