Bet365* tilbyder et risikofrit livebet til den afgørende Champions League-kamp mellem Wolfsburg og Manchester United. Bet på kampen og få livebet på op til 250 kr.

Kritikken af Manchester United og træner Louis van Gaal er mærkbar.

Det ser ikke så ringe ud, hvis man kigger på tabellen i Premier League, hvor klubben aktuelt indtager en fjerdeplads med kun tre point op til førerholdet Leicester.

Det er derimod spillet, den er gal med.

For efter at fans af de Røde Djævle i årevis har været forvænt med sprudlende angrebsfodbold og massevis af mål fra topangribere, så er der nu nye tider i klubben. Holdet kan simpelthen ikke score. Og når de endelig scorer, så scorer de typisk blot et enkelt mål.

20 mål i 15 kampe i Premier Leauge er det blevet til. Og blot 7 mål i de seneste 10 kampe. 

Presset og trængslerne er ikke mindre op til aftenens opgør mod Wolfsburg. Manchester United har nemlig sat sig i en yderst prekær situation, hvor de skal vinde for at være sikre på videre avancement.

Spændingen er i forvejen i top - og Bet365* topper den med deres stærke risikofrie livebet på op mod 250 kroner. God Champions League-aften.

Tirsdag aften kl. 20:45

Wolfsburg Uafgjort Manchester United
2,30 3,50 3,30
Bet365
Bet365 Bet365

Sådan gør du:

  • Brug dette link - eller gå til kampagnen via linket nederst. Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Wolfsburg og Manchester United, og så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
  • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
  • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.
  • Regler og vilkår gælder