Wimbledon er startet, og i de 14 dage turneringen spilles, kan du spille med om præmier for en samlet sum af over 30.000 kr. i vores Green Book konkurrence, der arrangeres i samarbejde med Betfair*.

I Green Book konkurrencen gælder det om, med udgangspunkt i herrernes og damernes singlerækker at lave så mange surebets på Betfairs spillebørs som muligt. Og at lave dem så godt som muligt.

Green Book = overskud uanset resultatet
Som antydet er en Green Book når man står i en situation hvor man er sikret et netto-overskud uanset udfaldet af den begivenhed man har spillet på. Med andre ord er en Green Book at sammenligne med et surebet.

En Green Book kan man typisk få via live betting, hvor man på forskellige tidspunkter og til forskellige odds køber og sælger et eller flere af udfaldene.

Live betting på alle kampe
Betfair* tilbyder live betting på samtlige 254 single-kampe under Wimbledon, er der rig mulighed for at de dygtige kan byde ind på de mange flotte præmier i konkurrencen, som bl.a. en rejse for to til New York, London eller San Francisco, rejsegavekort på 5.000 kr., harddisk optager og meget meget mere.

Læs mere om Green Book konkurrencen på http://www.betxpert.com/greenbook hvor der bl.a. er en udførlig guide til hvordan man kan lave en Green Book, samt beskrivelse af point-givning, præmier mv.

Bemærk at man kan hoppe ind i konkurrencen når som helst - før Wimbledon slutter. Men det er klart, at jo før man hopper på Green Book-vognen, jo større er chancen for at få del i præmierne...

Held og lykke med konkurrencen!