Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Den store udrensning er som bekendt i gang i AGF, hvor der diskuteres lystigt om, hvem der bliver ny mand i spidsen for det aarhusianske fodboldflagskib, som nu er i 1. division.

Danske Spil er som de første ude med odds på, hvem der er træner, når AGF skyder sæsonen i gang i den næstbedste række, og her er Morten Wieghorst klar favorit til odds 1,70 til at være manden, der skal genrejse AGF på det sportslige plan.

- Efter vores vurdering ville Morten Wieghorst være det mest oplagte emne som cheftræner for AGF. Selv om det sportsligt ville være et skridt ned for ham at skulle træne i 1. division, kunne det være en spændende udfordring. Der skal ansættes ny ledelse, lægges ny strategi på både den lange og den korte bane og han kan selv være med til at forme spillestil, kultur og trup. Man må formode, at AGF bevarer et fornuftigt set-up og satser på hurtig tilbagevenden til Superligaen, så der kunne være spændende perspektiver i det for Morten Wieghorst, der tidligere med FC Nordsjælland har bevist, at han magter denne type opgaver. Vi er ikke i tvivl om, at han for AGF vil være en meget attraktiv træner at få fat i, siger oddssætter Kim Ragle fra Danske Spil.

Førsteudfordrer til Morten Wieghorst er Johnny Mølby i følge Danske Spil. Han har tidligere være nævnt som et varmt emne i klubben, og står i odds 2,50.

- Det har længe været en offentlig hemmelighed, at AGF er interesseret i Johnny Mølby. Han sluttede sin aktive karriere i AGF og har også været assistenttræner i klubben i en kort periode. Han kender 1. division godt fra sin tid i Horsens, hvor han har bevist, at han kan rykke op med et hold. Vi tror, at han længe har været på tegnebrættet i klubben, men interessen kan have kølnet en smule efter forårets skuffende resultater i Horsens, hvor alle havde forventet, at de skulle rykke op med det samme, siger oddssætter Kim Ragle.

De øvrige topfavoritter er Ove Pedersen (odds 4,50), Bo Henriksen (odds 10,00) og Michael Hemmingsen (odds 10,00). Blandt de mere kuriøse indslag på listen er Frank Arnesen og Michael Laudrup, som begge kan spilles til 1000 gange pengene.

Find alle spillene på AGF’s nye træner hos Danske Spil.