Søndag spilles en række interessante rivalopgør (bl.a. Chelsea-Man City & Milan-Juve), men også lørdag er der masser af analyser klar…

Weekenden er fuld af interessante fodboldkampe og en lang række tilhørende analyser her på BetXpert.

Søndag starter med, at Michael Laudrups walisiske tropper får besøg af deres gamle træner, Brendan Rodgers, og hans Liverpool-mandskab. Nicolaj Stage forudser et tæt opgør og finder værdi i krydset.

Senere på eftermiddagen er der topkamp i Premier League, når Chelsea og Rafa Benitez er værter for Manchester City. Igen er Nicolaj Stage på banen med en analyse og igen er der lagt op til et tæt opgør hvor uafgjort anbefales som spilobjekt.

Vender vi blikket mod det italienske, er der et historisk matchup når AC Milan får besøg af Juventus. Mark Mameli finder værdi i en målrig affære (over 2,5 mål) til odds 2,10.

Blandt søndagens andre interessante kampe finder vi et Londonderby mellem West Ham og Tottenham, fransk duel mellem Marseille og Lille og så selvfølgelig tre danske Superligakampe (analyser ude på to af dem).

Lørdag er i øjeblikket spækket med analyser fra ekspertpanelet. Vi kommer både omkring tysk, engelsk, italiensk og brasiliansk fodbold og så er vintereksperterne også på banen med tips.

Se alle analyser her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips