Det vrimler med topkampe (plus et dansk bundbrag) i de europæiske fodboldligaer i denne weekend (især lørdag, men også en enkelt søndag) - og BetXpert dækker selvfølgelig disse interessante opgør tæt, med analyser og tips.

Lørdag

Kl. 17:00 Randers - AaB

Superligaens to agterlanterner mødes i Randers i en kamp mellem Øst- og Nordjylland. Hjemmeholdet håber på en 3 point efter otte ligarunder uden fuld gevinst, og bundprop AaB håber naturligvis på at kunne gentage den sejr det blev til ude mod Randers i september. I givet fald vil aalborgernsen kunne bytte plads med randrusianerne.

Læs Kenneth Runge Andersens analyse - og se hans tip

Kl. 18:30 Manchester United - Tottenham Hotspur (TV)

Premier Leagues nr 3 tager imod nr 5. Spændende kamp mellem to fascinerende mandskaber. Hjemmeholdet er favorit (Rooney mangler, men unge Hernandez har taget godt over), men kan Uniteds højreside bremse Tottenhams stjerneskud, venstrekant Gareth Bale?

Læs Jesper Ambrosius´analyse - og se hans tip

Kl. 20:45 Milan - Juventus

Nr 2 i Serie A tager imod nr 5. Et topopgør - et klassisk møde mellem to af italiensk fodbolds giganter. Begge udviser fin ligaform, især hjemmeholdet - der til gengæld har en CL-kamp på onsdag (Juventus spiller Europa League torsdag).

Læs Allan Sharmas analyse

Kl. 20:45 PSV Eindhoven - Twente

Æresdivisionens nr 1 er vært for nr 2. PSV er propfyldt med selvtillid efter blandt andet at have vundet vanvittige 10-0 over Feyenoord, men sidste sæsons mesterhold fra Twente er også begyndt at få spillet til at fungere.

Læs Mikkel Vilforts analyse

Kl. 21:00 Marseille - Rennes (TV)

Topholdet i den franske Ligue 1 er gæst hos nr 2, mesterklubben Marseille. Hjemmeholdet ser ud til at have de fleste kort på hånden; fordel i både form og trupnyt.

Læs Jens Bøyes analyse - og se hans tip

Søndag

Kl. 15:30 Mainz - Dortmund (TV)

Dyst mellem de to overraskende tophold i Bundesligaen. Mainz der har to point ned til Dortmund, er vært.

Læs Jens Bøyes analyse - og se hans tip