Weekenden byder bl.a. på sidste runde inden vinterpausen i Tyskland, topopgør i Italien, Frankrig og Spanien - og såmænd også finale i VM for klubhold...

Allerede fredag aften er der en tysk klassiker på programmet når Bayern München får besøg af Borussia Mönchengladbach. Siden Bundesligaens indførelse i 1963 har ingen hold hentet ligeså mange mesterskaber som disse to klubber (Bayern 21, Gladbach 5 - ligesom Dortmund). Dagens styrkeforhold falder dog ud til Bayerns fordel, men topholdet skal vare sig for gæsternes Juan Arango, der nok har Europas skarpeste venstreben i øjeblikket. Kampen bliver også speciel for hjemmeholdets forsvarsklippe, Dante, der plejede at slå sine folder i Gladbach.

Læs en info-analyse af kampen her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/bayern-muenchen-borussia-moenchengladbach

Gensyn bliver det også til i kampen mellem Bayer Leverkusen og Hamburger SV, hvor gæsternes Rene Adler i mange år vogtede Leverkusen-buret. Årets sidste Bundesligarunde byder derudover bl.a. på en bundgyser mellem Greuther Fürth og Augsburg - to hold der begge blot har 8 point efter 16 kampe.

Den tidlige lørdagskamp i Premier League står mellem et formsvagt Newcastle-hold og (vel ja, et ditto) Manchester City-mandskab mens der også er fuldt program i de lavere engelske rækker, hvor Anders Jørgensen allerede har et par analyser ude.

I støvlelandet er Lazio (nr. 4) værter i rundens topopgør, hvor man får besøg af 2. pladsen Inter.

Vender vi blikket mod søndagens kampe, skal man ikke sove julefrokostens tømmermænd alt for længe ud, hvis man ikke vil gå glip af finalen i VM for klubhold, hvor brasilianske Corinthians tørner sammen med Chelsea. Frank Pilantra har allerede forfattet en analyse af kampen og anbefaler et spil på de engelske Champions League-mestre.

Senere ud på søndagen er Michael Laudrups Swansea på en svær opgave i London hos Tottenham inden der om aftenen åbnes op for topkampe i både Frankrig og Spanien.

Klokken 21.00 ruller bolden begge steder og i Frankrig er det PSG der får besøg af Lyon mens Barcelona er værter for Atletico Madrid og Falcao.

I skrivande stund er der ikke analyser ude på alle disse kampe, men vi håber selvfølgelig at få tilføjet nogle løbende, så hold et godt øje med siden.

Få et overblik over kampe, odds og nyheder i vores Match Center.

Se aktuelle eksperttips her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips