Nordeuropa er stadig kold som en brøndgravers bagparti - januar er nu engang januar - men frosten og sneen er aftaget noget, og de aflyste fodboldkampe bliver færre og færre. Denne weekend skulle således byde på fuldt program i de bedste rækker i England, Skotland og Frankrig (foruden, naturligvis, i Spanien, Italien, Portugal...).

Og i Tyskland... Dette er nemlig weekenden hvor den tyske Bundesliga vågner op til dåd efter julepausen. Første forårsrunde tyvstarter i dag, fredag, med Bayern München - Hoffenheim, og resten af kampene spilles så lørdag og søndag.

Weekenden byder også på kampe fra de nedre engelske fodboldrækker (omend der stadig er aflysninger, se nedenfor). Og - for nu at skifte både sport og verdensdel - så er der desuden gang i playoffs i NFL.

CAN, Australian Open, Håndbold-EM - og OL
Nåja - og så er der mammutbegivenhederne. I disse dage (10.-31. januar) spilles CAN, Afrikanske Mesterskaber i fodbold, i Angola. Og i den kommende uge starter både tennisturneringen Australian Open (18.-31. januar) og Håndbold-EM for herrer (19.-31. januar).

Glem heller ikke at Vinter-OL i Vancouver nærmer sig med raske fjed: 12.-28. februar.

BetXperts tips
Vi har selvfølgelig tænkt os at dække alle disse ting og har allerede nu analyser af diverse sportsbegivenheder i denne weekend - og af Håndbold-EM.

Til denne fredag har vi også et par analyser, af CAN-braget mellem Elfenbenskysten og af ishockeyopgøret mellem Esbjerg og AaB.

Hold øje med BetXperts ekspertanalyser og -tips på forsiden af www.betxpert.com eller her.

Bemærk også sidens brugertipsforum og gruppe-sektion - hvor vores brugere kommer med deres spilforslag og kommentarer.

Britiske aflysninger i denne weekend
Coca-Cola League One
Tranmere v Yeovil
Stockport v Oldham

Coca-Cola League Two
Hereford v Morecambe

Blue Square Premier
Barrow v Histon
Wrexham v Stevenage

The Irn-Bru Scottish Football League Championship First Division
Ross County v Queen of the South

The Irn-Bru Scottish Football League Championship Third Division
Albion v Livingston
Elgin v Annan Athletic
Forfar v East Stirling