Vi sparker weekenden i gang med engelsk topfodbold i Liverpool – og er klar med masser af tips henover resten af lørdagen og søndagen…

 

Liverpool har de seneste tre sæsoner haft krammet på Manchester United hjemme på Anfield Road. I sæsoner hvor det samlede resultat for Beatles-byens klub ikke samlet set har levet op til forventningerne har Liverpool alligevel hvert år formået at besejre de røde djævle.

Lørdag kl. 13.45 går det så løs igen mellem de to storklubber, som ikke har spillet en uafgjort kamp i de seneste 13 møder, og vores Premier League-ekspert Jesper Ambrosius har fundet værdi i at tendensen fra de seneste sæsoner holder og Liverpool atter trækker det længste strå. Storkampen sparker både Premier League-runden og weekenden på BetXpert (pånær natteravnene, som når at fange Christian Henriksens NHL-tips) i gang.

Flere PL-kampe er i vente og vi kan ligeledes byde på analyser til kampene mellem Norwich og Swansea, Manchester City og Aston Villa samt Stoke og Fulham – derudover er en analyse på vej af lørdagens sene kamp mellem Chelsea og Everton.

Også den næstbedste engelske række er dækket med et tip vores Championship-ekspert Janus Bødker, der satser på hjemmesejren når Derby tager imod Southampton – i et opgør mellem rækkens nr. 3 og nr. 1.

Vi holder os dog ikke til england og kan også byde på et tip fra tysk fodbold, hvor VfB Stuttgart og Hoffenheim tørner sammen i et opgør, som Martin K. Andersen anser for tættere en oddsene angiver, hvorfor han finder værdi i et spil på at gæsterne henter points.

Vores ekspert på de lavere skotske rækker, Jonas Germannsen har også et tip klar til denne runde, hvor han i den skotske 3. division, hvor nedrykkerne fra Peterhead har ligaens på papiret bedste (og dyreste) trup, men hidtil blot har hentet fire points efter otte runder – selvom Stanraer er ubesejret i de seneste seks kampe finder Jonas dog værdi i at det bliver i denne runde, at lykken vender for Peterhead.

Kl. 16 går det løs i den svenske Elitserie, hvor formstærke Nichlas Birch har udset sig fire tips, herunder et velbetalt X i opgøret mellem HV71 og AIK.

Hen over de sene eftermiddags- og tidlige aftentimer kan vi byde på dansk, spansk og fransk fodbold. FCN (5-1-0 hjemme i denne sæson) tager imod AaB (1-4-1 ude – sejrsløse i de seneste fire kampe) kl. 17 i lørdagens enlige Superliga-kamp. AaB har dog aldrig tabt på Farum Park og har dermed historien at støtte sig til. Se vores infoanalyse på kampen og byd gerne ind i forum, hvor vi allerede har gang i en debat om kampen. I det spanske har Martin Knudsen udset sig kampen mellem Getafe og Villarreal, som begge er kommet svagt fra land i denne sæson – formkurven peger dog mest op for værterne, hvorfor et spil på Getafe-sejr med indskuddet tilbage ved uafgjort virker velbetalt.

Danskerklubben Evian TG tager imod Saint-Etienne i den bedste franske række – af de tre danskere er det dog kun Christian Poulsen der virker som en realistisk mulighed til værternes startopstilling. Gæsterne har den bedste trup, men Evians hjemmebanefordel kan de udnytte til at hente point i hvad der ligner en tæt og målfattig kamp. Jens Bøye har fundet værdi i et spil på at kampen ender 0-0 eller 1-1 til velbetalte 3,77.

Søndag kan vi i skrivende stund ikke byde på det helt store – i øjeblikket har vi tre analyser ude, herunder to italienske tips fra Mark Mameli, der satser på en højtscorende affære mellem Genoa og Lecce og en sejr til Cagliari hjemme over Siena, samt et Frank Pilantra-tip til søndag aften fra den bedste argentinske række, hvor kampen mellem Boca Juniors og Belgrano ligner en målfattig en af slagsen.

Mere er dog på vej, og vi vil få dækket både Superliga, Premier League, Serie A (mere end ovenstående to tips) og sikkert også mere end dét med tips.

I de tidlige morgentimer søndag går det løs med det koreanske Formel 1 Grand Prix. Endnu er ingen tips ude, men hold øje med vores Formel 1-ekspert Martin Rasmussen, der kan komme med tips i løbet af weekenden. Hold også øje med bl.a. Mike Larsen, der kan komme med tips til lørdagens AL-Bank Liga-kampe, samt vores håndboldeksperter, som måske vil byde ind i løbet af weekenden, som byder på Champions League, EHF Cup samt kampe fra de bedste rækker i både Danmark og Tyskland.