Du har nu muligheden for at deltage i den store cykelkonkurrence Vuelta a España (15+5) hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på 148.800 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor cykelområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Vuelta a España (15+5)-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 148.800 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du skal udvælge 15 Tour de France-ryttere, som du tror, vil gøre det godt under den forestående Grand Tour. 

Sådan deltager du i Zweelers Vuelta a España (15+5)-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ” Vuelta a España (15+5)”
  • Prisen er 74,42 kroner per hold (du må købe op til 50 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 20. august klokken 13.32

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på cykelikonet yderst til venstre.

Du vil nu se en lang række af cykelkonkurrencer komme frem. " Vuelta a España (15+5)" ligger i skrivende stund som nummer 11 fra oven, men den rykker nok længere opad, som vi nærmer os starten på løbet.  

Alternativt: Brug genvejen via det grønne billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Koncept – udvælg 15 + 5 ryttere

Du har frit slag til at udvælge de i alt 20 ryttere, som du tror mest på. Ergo er der intet budget, du skal overholde. Der er heller ikke noget med, at du kun må vælge x antal ryttere i diverse kategorier. Der er frit slag. 

De første 15 ryttere, du udvælger dig, ryger ind på dit starterhold. Det er som udgangspunkt dem, du ønsker at have gennem hele løbet. 

Skulle det alligevel ske, at en eller flere af dine ryttere må udgå, er det, at dine fem reserver kommer i spil. Den reserve, du vælger først, er den, som først kommer ind på dit hold, når/hvis du har en rytter, som udgår. Ergo er det ikke helt lige meget, hvilken rækkefølge du vælger dine fem reserveryttere i. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Jo bedre dine ryttere slutter, desto flere point optjener du. Der er point til etapernes top-20-ryttere. 

Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at ramme plet i en række forudsigelser af løbet, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Her har du en oversigt over pointene:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige godt 75 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 148.800 kroner. Førstepræmien lyder på intet mindre end 14.800 kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 287 ud af maksimalt 4.000 hold. Ergo er det en forholdsvis lille skare af konkurrenter, du skal vinde over, når man sammenligner med andre populære managerspil.

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 14.800 kroner til den heldige og dygtige vinder af Vuelta a España (15+5). Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 14.884 kroner
2.-præmie: 8.506 kroner
3.-præmie: 5.848 kroner
4.-præmie: 4.784 kroner
5.-præmie: 3.987 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 201, som får 122 kroner for anstrengelserne. 

Konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler** vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.

Se eventuelt alle BetXperts ekspert tips