Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det er ikke nogen hemmelighed, at der som regel skal et par gedigne overraskelser til for at skabe de
helt store Tips-præmier.

Og overraskelser var der bestemt nok af på søndagens Tips 12-kupon, hvor en usædvanligt vovet kupon sikrede en tipper fra Valby en gevinst på mere end 400.000 kroner for et indskud på bare 16 kroner. 

Tipperens første store luring fandt sted på White Hart Lane, hvor Christian Eriksen og Tottenham måtte se sig besejret af upåagtede Stoke. Ikke et resultat som mange havde set komme, men vores tipper fra Valby havde såmænd sat sin lid til et sikkert 2-tal på sin kupon, der indeholdt otte sikre og bare fire halvgarderinger. 

Men tipperen havde ikke brug for nogle af de fire garderinger i opgøret Swansea-Arsenal. Her blev der krydset et sikkert 1-tal af på kuponen, så da waliserne vendte 0-1 til 2-1, sad også det tegn lige i skabet. 

Der skulle dog endnu en solid overraskelse til for at sikre de 12 rigtige. For i søndagens sene spanske opgør mellem Real Sociedad og Atletico Madrid havde tipperen øjensynligt ikke skelet meget til statistikken. 

Sociedad stod nemlig blot noteret for én sejr i La Liga i denne sæson, mens Atletico Madrid blot havde tabt én gang. Samtidig var det mere end syv år siden, at Sociedad senest havde besejret Atletico Madrid på hjemmebane, så ikke meget tydede på, at tipperens sikre 1-tal skulle gå hjem. 

Men med en scoring otte minutter før slutfløjt sikrede Real Sociedad sig sejren og vores dygtige tipper endnu et overraskende tegn på søndagens eneste Tips 12-kupon med 12 rigtige. 

Én 12’er, fire 11’ere og seks 10’ere blev det til i alt, og det betyder en samlet gevinst på helt præcist 415.767 kroner. Ikke nogen dårlig forrentning for et system på bare 16 kroner. 

Vinderkuponen blev spillet hos Service Kiosken på Ålekistevej i Valby.