Vi har ladet en af BetXperts superligaeksperter komme med et endeligt bud på en slutstilling. Det bliver blandt andet guld til FCM, sølv til Løverne - og så må FC Vestsjælland følge Silkeborg ned i 1.divison. Er du enig?

Kan FC Midtjylland mon holde guldkursen, hvem rykker ned og hvilke mandskaber tager Europa League-pladserne?

Efter en lang vinterpause skal vi endelig have sparket Superligaen i gang, og ballet bliver åbnet med fredagsopgøret på Farum Park mellem FC Nordsjælland og Randers.

Det bliver samtidig startskuddet til et hektisk program, hvor de sidste 16 afgørende runder i forårssæsonen skal afvikles på blot 11 uger. Herudover har flere af holdene også pokalforpligtelser, så der bliver masser af dansk bold at se frem til. Læs vores grundige Superliga-optakt her, hvor vi gennemgår alle holdene. Der er dog ingen bud på slutstillingen i optakten, og det går selvfølgelig ikke.

Så derfor lader vi til sidst en af vores eksperter inden for dansk fodbold, Frank Pilantra, kloge sig på den endelige slutstilling. Og så kan vi jo altid håne ham til slut, hvis han tager fuldstændig fejl.

Masser af ekspertips 

Superliga er en uforudsigelig størrelse, hvor holdene besejrer hinanden på kryds og tværs. Og mon ikke foråret vil vise hold, der skuffer fælt, mens andre mandskaber kan finde på at overraske alt og alle med en flot slutspurt.

Det er lagt op til en underholdende forårssæson; og forhåbentligt også ganske indbringende. For bemærk lige at BetXpert er yderst godt besat med eksperter til dansk fodbold. Og I kære brugere kan således se frem til en regn af værdispil. Hold godt øje med siden hvor der løbende bliver fyldt på med tips. Frank Pilantra er allerede ude med adskillige langtidsspil. Se dem her. Udover ham er følgende også eksperter (alle i plus!) på den danske Superliga:

Rasmus B. Olesen

Kenneth Runge

Source

Tommy Shearer

Herudover har vi også adskillige dygtige brugertippere, som dækker dansk fodbold. Fx mener tjkander, at krydset i Nordsjælland - Randers er godt betalt. Se tippet her. Eller gå til brugertip-sektionen og se alle brugertips.

Og så kan vi vist ikke trække den længere. Her kommer Frank Pilantras bud på en slutstilling i Superligaen.

Bud på slutstilling 

1. FC Midtjylland
Med vinterforstærkningerne vil FCM være meget svære at indhente og ser ud til at storme mod klubbens første mesterskab. Dahlin og Pusic kan blive guld værd for Glen Riddersholm, der med Pione Sisto har ligaens mest spændende profil.
 
2. FC København
Den store udskiftning under Ståle Solbakken betyder, at FCK ikke står med et sammenspillet mandskab, der er toptunet til den store slutspurt i foråret. FCK vil sandsynligvis igen måtte nøjes med sølvmedaljer.
3. Brøndby
Den erfarne akse med Agger, Kahlenberg og Elmander skal sparke Brøndby på medaljekurs. Stabilitet bliver et nøgleord for Thomas Frank, der må håbe på, at han kan bygge defensiven op omkring skadesplagede Daniel Agger.
4. Randers
Hårdt arbejde og god organisation skal nok give en del point, men manglende offensiv kreativitet og for få kampafgørende profiler betyder nu nok, at Randers havner udenfor top 3.
5. AaB
Europa League og pokalturneringen kan tage fokus, men Kent Nielsen har trods alt et ganske glimrende spillermateriale til at slutte stærkt af hos de danske mestre. Der skal dog mere gang i offensiven for at havne i top5.
6. FC Nordsjælland
Et overkommeligt startprogram i foråret kan give Farum-klubben et boost, men truppen virker udfordret uden profiler som Runje og AC. Den manglende trupbredde vil komme til udtryk på grønsværen i et tæt kampprogram.
7. OB
Det bliver nok ikke champagne-bold, men Ove Pedersen bør kunne hive OB væk fra nedrykningszonen. Thomas Dalgaard kan blive den nye bomber for OB i en spændende offensiv med Rasmus Falk og Emil Larsen.
8. Esbjerg
Klubkassen bugner, men salg af Pusic, Ankersen og Gomes vil komme til at koste point i ligaen. Der er 5 point ned til nedrykningsstregen, og en god start på foråret kan betyde at Esbjerg vil rette fokus mod pokalturneringen.
9. SønderjyskE
SønderjyskE virker til at gå på banen med fokus udelukkende på at undgå nederlag. Det betyder, at de er svære at besejre, og hvis Marvin Pourié kan finde målhumøret kan SønderjyskE rykke fra i et tæt bundfelt.
10. Hobro
Sammenhold og gejst sikrer nu nok endnu en sæson i Superligaen, men modstanderne kan ikke længere blive overrasket over den simple vinderrecept fra oprykkerne. Hobro bør fokusere meget på at samle point til at undgå nedrykning.
11. FC Vestsjælland
Det ligner en meget svær forårsæson for FCV, der kæmper med at få styr på defensiven. Initiativet overlades for ofte til modstanderne, og det ligner en tur ned til 1.division, da for få spillere træder i karakter i kampenes afgørende faser.
12.Silkeborg

Foråret skal benyttes til at tanke nogle erfaringer og sammenspille et mandskab, der i næste sæson skal forsøge at bringe Silkeborg tilbage i Superligaen. Ikke meget tyder på, at de har hører til i den bedste række, og Silkeborg-spillerne skal nyde oplevelsen, så længe det varer.