Sponsoreret indhold fra NordicBet

Von Miller og Vic Beasley kæmper om sack-titlen

Denvers Von Miller og Atlantas Vic Beasley har skilt sig ud fra resten af ligaen i kampen om at få flest sacks i sæsonen.

Mens holdkammeraterne har haft svært ved at finde formen ovenpå Super Bowl-sejren, har Denver Broncos’ forsvarsstjerne Von Miller holdt fanen højt. Den kattesmidige outside linebacker har indtil videre 13,5 sacks på samvittigheden, hvilket bringer ham i spidsen af ligaen.

Her har han selskab af Atlanta Falcons’ nye stjerneskud Vic Beasley, der i weekendens kamp mod Los Angeles Rams føjede endnu tre sacks til kontoen og dermed bragte sig op på siden af Miller. Ikke overraskende er de to spillere også NordicBets favoritter til at snuppe titlen for flest sacks i grundspillet.

”Von Miller viste i Denvers Super Bowl-sejr, at han nærmest kan overtage kampe ene mand. Han er en fantastisk atlet. Vic Beasley er også super atletisk og har fået sit store gennembrud i denne sæson. Han har dog ikke Millers erfaring, og han spiller heller ikke på et ligeså godt forsvar. Derfor tror vi mest på, at Miller snupper titlen. Men som vores odds afspejler, kan det blive rigtig tæt”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hvilken spiller får flest sacks i grundspillet?

Von Miller                    2.35

Vic Beasley                 2.75

Khalil Mack                 8.00

Ryan Kerrigan             15.00

Brian Orakpo              21.00

Cameron Wake          30.00

Olivier Vernon             50.00

Everson Griffen          60.00

Chandler Jones           60.00

Clay Matthews            95.00

Ndamukong Suh         95.00

Julius Peppers95.00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Amerikansk Fodbold – NFL – NFL Sæsonspil