Der er gang i konkurrencerne her på BetXpert, hvor såvel OddsXpert som VM-konkurrencen kører for fulde blus. I begge konkurrencer er en runde netop overstået!
I OddsXpert satte "krudtuglen" en voldsom slutspurt ind i weekenden, hvor rigtige tip blev sat ind på Ghanas sejr over Tjekkiet, samt Sydkoreas pointdeling med de falmende franske stjerner. Totalt hentede "krudtuglen" 12,91 point, hvilket var mere end rigeligt til at distancere konkurrenterne.

For sejren får "krudtuglen" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Idag, mandag, starter en ny ugekonkurrence, så hop med på toget og tag del i dysten om denne uges præmie!

VM-konkurrencen
Sideløbende med OddsXpert køres der under VM en speciel VM-konkurrence, med totalt otte runder af kampe, hvor tredie runde netop er afgjort. Og her var der "bankekød til de drengene" hvor "Clinten" slog "BigGuy" med mindst mulige margin. Begge deltagere ramte alle otte kampe, og havde Holland som stjernetip. Den afgørende faktor var at "Clinten" havde blot var tre mål fra at gætte det samlede antal mål i kampene.

Men "BigGuy" går ikke helt tomhændet fra bordet. For sin andenplads belønnes han med præmier for en værdi af 500 DKK hos Unisport, mens "Clinten" og "domain" præmieres med hhv. 1000 DKK og 500 DKK på en spillekonto hos Betway!

Fjerde runde er allerede skudt igang, men udfylder du din kupon inden 20. juni kl. 16.00 kan du stadig nå med i kampen om top-pladserne i 5. runde! Deltag her:
http://www.betxpert.com/vm/comp/