Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ifølge NordicBet* vil der være 62 procent chance for avancement, hvis Danmark på tirsdag trækker Nordirland som modstander i den kommende EM play off-runde, mens chancevurderingen i forhold til Sverige lyder på 52 procent.

Fodbolddanmark holder vejret forud for tirsdagens lodtrækning til play off-kampene om deltagelse ved VM i Rusland. Danmark sikrede sig den eftertragtede seedning hvilket betyder, at de mulige modstandere hedder Nordirland, Sverige, Irland og Grækenland.

NordicBet* har vovet sig ud i at sætte procenter på vinderchancerne mod de fire mulige modstandere, og overordnet ser det positivt ud. Danmark vil være favoritter uanset hvem, der kommer op af hatten.

Der er dog relativt store forskelle på favoritværdigheden. Ifølge bookmakeren skal vi håbe på at trække Nordirland. Her vil der være 62 procent chance for dansk avancement. Herefter følger Grækenland med 58 procent og Irland med 57 procent, mens Sverige som den forventet stærkeste modstander trækker sandsynligheden ned på 52 procent.

”Der er ingen tvivl om, at Sverige er det hold, vi helst skal undgå. Svenskerne kender os rigtig godt, og vi spiller altid tætte kampe mod dem. Vi vil derfor kun være ganske svage favoritter”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Til gengæld ligger landsholdet traditionelt godt til de britiske modstandere. Nordirerne og irerne vil fighte som besatte, men deres spillemæssige kvalitet er begrænset. Det samme må man sige om grækerne, der kun med nød og næppe snuppede gruppens andenplads foran Bosnien.”

Ovenpå seedningen vurderer NordicBet*, at Danmarks chancer for avancement forud for lodtrækningen lyder på sammenlagt 57,25 procent. Det kommer til udtryk i et odds på 1,65.

Kvalificerer Danmark sig til VM i 2018?

JA                 1,65

NEJ               2,15

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – VM – VM Kval UEFA