Danmark må simpelthen på den igen. Efter uafgjort mod Ukraine i Parken, tog danskerne som bekendt til Albanien og vandt 2-0 - og fik dermed genoprettet pointbalancen (krav: vind hjemme, få point ude). Men så kom Tyrkiet til København, og igen magtede Olsen og co. kun at få ét point på eget græs. Så nu er der ingen vej udenom: Danmark ligger kun på fjerdepladsen i VM-gruppe 2 og SKAL vinde i Georgien i onsdagens landskamp. Den spilles kl 19.

Georgien er for så vidt i samme position; med ét point færre end Danmark er kaukaserne faktisk også tvunget til at vinde – i hvert fald hvis der er ambitioner om at gå videre fra gruppen. Det næres der dog næppe illusioner om, dertil er landet for svagt på udebane. Men på hjemmebane er Georgien bestemt ikke noget dårligt hold (vandt 2-0 over Albanien), og mod spillere som Kaladze, Arveladze og Kobisavilli kan Danmark ikke vide sig sikker på gevinst.

Der ventes i øvrigt regnvejr, 7 sekundmeter blæst og cirka 10 graders varme i Georgien onsdag aften.

Brian Nielsen, BetXperts landskamps-ekspert, anbefaler spil på Danmark – til odds 1,8. Samme odds fås på hjemmesejr til Tyrkiet over Ukraine – et andet Nielsen-tip. 1,8 lyder ikke dårligt, selv om Ukraine fører gruppen. Sidste nyt er nemlig, at 3 ukrainere er blevet smidt ud af truppen, fordi de vendte hjem kl. 2 om morgenen. Og Tyrkiet lagde ganske vist skidt ud på egen bane, med 1-1 mod Georgien, men i sidste hjemmekamp blev det 4-0 over Kazakhstan.

Man skal ikke afskrive Ukraine, der tæller 2 hyperfarlige angribere i Shevtjenko og Leverkusens Voronin (midtbanemand Starostyak er Ukraines tredje og sidste udlandslegionær), men det er værd at bemærke, at hos Tyrkiet vender Bastürk tilbage efter en skade, hvormed Emre får kreativ støtte på midtbanen.

Læs alle Brian Nielsen analyser hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/lk/