I vores store VM-konkurrence er 7 kuponer nu afviklet, og der resterer blot én, men spændingen er endnu ikke udløst - langt fra! Den 8. og sidste kupon indeholder nemlig nogle gedigne chancer for at score høje points, og dermed muligheder for at lave store spring i den samlede stilling, udover at sikre sig en af de ordinære præmier for kupon 8.

På den sidste kupon er det de 4 kvartfinaler der skal knækkes. Herudover består kuponen af 4 "kampe", hvor man skal gætte den endelige vinder af VM 2006, gætte et af de hold der når helt til finalen, samt give to bud på ét af de hold der når frem til hver af de to semifinaler.

For de 4 special-kampe er der således mulighed for - hvis alt ikke går efter bogen - at hente op til flere to-cifrede odds, og med en dristigt placeret stjerne-kamp, som udløser dobbelt point-tal, kan deltagere der efter de første 7 konkurrencer synes de er fortabte i den tunge ende af feltet, stadig nå at blande sig i kampen om hovedpræmierne, som bl.a. tæller rejsegavekort på 6.000 og 3.000 kr., og flere gavekort til Unisport.

Grib chancen og klik dig ind forbi VM-konkurrencen på http://www.betxpert.com/vm/comp inden kvartfinalerne skydes i gang fredag kl. 17:00!