VM i kvindehåndbold er skudt i gang, og Danmark åbner slutrunden mod Serbien. Vi giver dig muligheden for at vinde to billetter til Danmarks anden gruppekamp mod Chile. Du skal blot deltage i vores konkurrence bragt i samarbejde med Betsson*.

Når VM i kvindehåndbold spilles i Danmark, Norge og Sverige, så er det med Betsson som officiel partner. Du har muligheden for at vinde to billetter til to af VM-gruppekampene, som spilles i Herning.

Det gælder som nævnt Danmarks kamp mod Chile. Vinderne af billetterne får dog også den anden spændende kamp i gruppen mellem Serbien og Rumænien med. Begge kampe spilles den 3. december i forlængelse af hinanden med Rumænien - Serbien som den første med start kl. 18. Danmarks kamp starter 20.30.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du blot deltage i vores konkurrence omhandlende Danmarks første gruppekamp mod Serbien.

Betsson Håndbold VM Sponsor

Konkurrencen

Spørgsmålet, som skal besvares, er det følgende omhandlende Danmarks første gruppekamp mod Serbien:

Forudsig slutresultatet af Danmark - Serbien

Du skal være aktiv dansk kunde hos Betsson* og skrive dit svar i denne artikels kommentarfelt inden kampstart, som er fredag den 1. december kl. 20.30.

Præmien

Der vil bliver fundet to vindere af konkurrencen. Disse vil være modtage to billetter til VM-kampene Rumænien - Serbien og Danmark - Chile. Billetterne er gældende for begge kampe.

Der udloddes dermed i alt fire billetter, hvoraf de to vindere hver får to.

Billetterne er af kategori 1 (bedste pladser) og har en værdi af 535 kr. pr. styk.

Regler og vilkår

Præmien er to billetter til VM-kampene Rumænien - Serbien og Danmark - Chile, som spilles i forlængelse af hinanden søndag den 3. december fra kl. 18.00 i Jyske Bank Boxen i Herning.

Du skal svare på det ovenstående spørgsmål for at kunne deltage. Svaret skal skrives i kommentarfeltet på denne artikel inden kampstart. Det vil sige inden fredag den 1. december 2023 kl. 20.30.

Denne konkurrences præmier kan ikke byttes til kontanter, freebets eller lignende.

For at kunne deltage skal du have en aktiv konto hos Betsson*. Denne konkurrence er sponseret af Betsson*, som er officiel partner ved VM i håndbold for kvinder 2023.

Hvis to eller flere deltagere kommer med den korrekte besvarelse, vil vinderne bliver vundet via lodtrækning blandt disse.

Er der kun en, som rammer rigtigt, vil den sidste vinder blive fundet via lodtrækning.

Vindere af konkurrencen om VM-billetter omhandlende Bayern München - FC København kan ikke også vinde denne konkurrence.

Hvis ingen rammer kampens slutresultat, så vil vinderne være de to deltagere, som kommer tættest på det totale antal mål i kampen. Har en tredje deltagere samme antal mål, så vil vinderne blive fundet via lodtræning.

Vinderne modtager en besked, som skal besvares inden kl. 18.00 lørdag den 2. december.

BetXpert forbeholder sig retten til til enhver tid at trække konkurrencen tilbage.