CANAL9 sender som den eneste danske tv-kanal direkte fra dette års VM i atletik.

Atletikkens største stjerner dyster om ædelt metal ved VM-stævnet i Berlin, der starter den 15. august. Her finder man de mest fascinerende menneskelige ekstremer; fra de langlemmede højdespringere til de muskuløse sprintere og de små utrættelige løbegazeller. Hvis man vil vide præcis, hvor specialiseret og veltrænet en menneskekrop kan blive - så er det her, at man skal se med.

CANAL9 dækker begivenhederne intensivt med mere end 50 timers direkte transmissioner. Fra den 15. til den 23. august transmitterer CANAL9 i alt 55 timers direkte tv fra Olympiastadion i Berlin. Her kan du blandt andet opleve Tyson Gay og Usain Bolt dyste om guldet på 100 meter, langdistanceløberen Haile Gebrselassie, som satte verdensrekord i maraton sidste år i netop Berlin, den amerikanske sprinterstjerne Sanya Richards, det etiopiske løbefænomen Kenenisa Bekele og mange flere af atletikkens funklende stjerner.
Der bliver også dansk deltagelse i skikkelse af maratonløberen Anne-Mette Aagaard og Sara Slott Petersen (400 m. hæk), samt længdespringeren Morten Jensen.

CANAL9 har sikret sig yderst kyndige kommentatorer i skikkelse af atletik-eksperten Christian Munk Petersen og den tidligere 400- og 800 meter-løber Rikke Rønholt. Efter en lang årrække som aktiv glæder Rikke Rønholt sig til at guide seerne igennem nogle fantastiske dage med atletikkens største stjerner: "VM i atletik er et fantastisk stykke drama, der slår alle reality shows. Her kan drømme gå i opfyldelse, men de kan også blive knust på splitsekunder. Det tager flere år at træne sig i form til at kunne konkurrere på verdensplan i atletik, og selv de absolut bedste stiller til start med hjertet i halsen, for der er ikke noget sikkerhedsnet, man får ikke lige en ommer. Det drejer sig ikke bare om hvem, der har det fysiske talent, men også hvem, der har viljestyrken, modet og nerverne til at tage guldet. Man kan ikke andet end at måbe, når man ser verdens bedste atleter folde sig ud" , slutter Rikke Rønholt.

Kilde: canal9.dk