Så fik vi de første fire ottendedelsfinaler på plads - med forventede deltagere, bortset fra Ecuador, der snød Polen og skal møde England. Torsdag kan endnu et par underhunde snige sig med, hvis tingene flasker sig i Gruppe E og F.

Læs BetXperts VM-analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/vm/

Australien lugter overraskelsen

I Gruppe F sidder Brasilien tungt på førstepladsen, men andenpladsen er stadig helt åben. Pt står Australien med de bedste kort på hånden - men det kræver, at kænguruerne kan holde Kroatien stangen i det indbyrdes opgør kl. 21. Samtidig spiller Japan mod Brasilien og KAN faktisk kvalificere sig med en sejr; den skal dog være på tre overskydende mål, samtidig med, at Kroatien-Australien ender uafgjort (eller at Kroatien vinder, men med dårligere målscore end japanerne).

Afrikansk hold i ottendedelsfinalen?

I Gruppe E har italienerne téten og snupper førstepladsen i tilfælde af en sejr over Tjekkiet (kl. 16). Uafgjort er nok til at sikre kvalifikation, men kan betyde en andenplads - og det vil give Brasilien som modstander i ottendedelsfinalen. Næppe et italiensk ønske. For Tjekkiet er en førsteplads stadig mulig, men hvis det bliver uafgjort, kan holdet risikere at blive sorteper, alt efter resultatet i den anden gruppekamp, hvor både USA og især Ghana også stadig har kvalifikationschancer. Hvis Italien og Ghana vinder, har vi en afrikansk deltager i ottendedelsfinalerne (hvor den brasilianske mur venter...).

Ottendedelsfinaler

Tyskland - Sverige
Argentina - Mexico

England - Ecuador
Portugal - Holland