Ingen danske TV-stationer har købt rettighederne til at vise Africa Cup of Nations, som begynder den 21. juni. Du skal derfor være kreativ, hvis du ønsker at se Afrikas største stjerner kæmpe om kontinentets største trofæ. Se her, hvordan du streamer de afrikanske mesterskaber.

Mohamed Salah. Sadio Mané. Hakim Zyiech. Riyad Mahrez. Det skorter ikke på superstjerner i den helt tunge internationale klasse ved dette års udgave af de afrikanske mesterskaber, Africa Cup of Nations, der sparkes i gang den 21. juni. Og har man en forkærlighed for ulvene fra Herning, er også FC Midtjylland repræsenteret ved store, stærke Paul Onuachu, der stiller op for Nigeria.

Stream Africa Cup of Nations hos Unibet her

På trods af de mange stjernenavne, der kan gøre de fleste europæiske og sydamerikanske landshold misundelige, er der ingen TV-stationer på det danske marked, der har købt rettighederne til at vise de afrikanske mesterskaber i fodbold.

Det betyder, at man ikke kan overvære kampene fra Afrikas største landsholdsturnering i fjernsynet, så hvis du vil se Mohamed Salah og co., er du nødt til at finde et stream online. Og det kan faktisk gøres meget nemt, uden at du skal af med en formue. 

Stream de afrikanske mesterskaber hos Unibet* og Bet365*

To bookmakere på det danske marked har rettigheder til at vise kampene fra turneringen. Både Bet365* og Unibet* tilbyder live stream af de afrikanske mesterskaber.

Hvis du allerede har en konto med penge på hos en af de to bookmakere, kan du streame kampene fra Africa Nations Cup uden at skulle have kreditkortet frem.

Hvis du ikke har en konto hos en af de to bookmakere, men gerne vil se kampe fra turneringen, skal du oprette en konto. Her kræver det, at du laver en indbetaling. Til gengæld kan du få en indbetalingsbonus hos begge bookmakere. Det kan du læse meget mere om ved at klikke på de to links herunder. Her kan du også oprette en ny konto.

Besøg Bet365

100% op til 1.000 DKK

18+, regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Gratis lives
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
18+, regler og vilkår gælder

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

18+, regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
18+, regler og vilkår gælder

Læs BetXperts store optakt til de afrikanske mesterskaber

Vil du gerne være klædt lige bedre på, inden du streamer de afrikanske mesterskaber og måske spiller på turneringen?

BetXperts fodboldekspert, forum- og analyseredaktør (og meget mere), Jens Bøye har kigget nærmere på alle hold i turneringen samt bookmakernes odds på turneringen.

Klik her og læs om alle grupper og hold ved turneringen, så du er klar til Afrikas største turnering for landshold.