French Open sluttede med en triumf til Novak Djokovic og Garbiñe Muguruza. Her på BetXpert har vi også fundet vores egne vindere af French Open-konkurrencerne, der er sponsoreret af Unibet*.

Det blev til en triumf for Novak Djokovic i French Open, da han besejrede Andy Murray, mens spanske Garbiñe Mugurruza besejrede Serena Williams i kvindernes turnering. Her på BetXpert har vi også haft to konkurrencer til French Open, og de konkurrencer er netop blevet opgjort. Her er vinderne:

Martino Pescatore samlede det bedste hold

Martino Pescatore løb med førstepladsen og de 1000 danske kroner i holddelen. Han havde samlet alle fire finalister på sit hold, og han fik også 50 point ud af Dominic Thiem og Yulia Putintseva, hvilket resulterede i en samlet sum på 475 - flest af alle.

På andenpladsen finder man larshansendk, der fik 450 point. Det samme pointanatal fik Larsaa, men grundet reglen om pointlighed, er det larshansendk, der løber af med præmien på 500 kroner, mens Larsaa hiver 200 kroner hjem.

De øvrige præmiegivende placeringer tilfalder brugerne Gustav123, Tunitis, Spectre og Claude, der alle vinder 200 kroner ligesom Larsaa.

Ny regel sender førstepræmien til Corazon

Årets French Open-konkurrence introducerede en ny regel, og den kom i den grad i spil i tip-delen. Her var det nemlig mrsplinter, der opnåede flest point, men da han kun tippede to dage - og ikke havde 10 aktive dage med deltagelse - forsvinder han ud af præmierækken.

Dermed går hovedpræmien på 1000 danske kroner til Corazon, der med 120,35 points var bedst af dem, der overholdt reglerne. Undervejs tippede han blandt andet at Marco Trungelliti ville besejre Marin Cilic, og dét højodds var blandt andet årsagen til triumfen.

På tredjepladsen finder vi steen333, der henter andenpræmien på 500 danske kroner. Steen333 lurede på semi-outsidere næsten hele vejen igennem turneringen, og størst var oddset, da han tippede at Andrej Martin ville slå Lucas Pouille ud af turneringen til odds 5,60.

De øvrige præmievindere - der alle hver især får 200 danske kroner indsat på deres Unibet-konto - er HakarAmang96, Kirkeby, Yanks, mrvegas og Tunitis. 

Præmievinderne er blevet kontaktet. Tjek PM for yderligere info.