Det store svenskerbrag i Parken lørdag blev netop et brag og på samme tid en fuser. Udfaldsspil på kampen er blevet annulleret ved langt de fleste bookmakere, og blev det også i OddsXpert konkurrencen. Dog fik denne annullering ingen betydning for udfaldet af ugekonkurrencen, da alle der var med fremme i kampen om titlen havde tippet uafgjort.
Denne uges vinder blev "JPKinvest", som med 6 af 7 rigtige vandt med 2,10 point ned til "pepper76" på andenpladsen.

For sejren belønnes "JPKinvest" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

Maj måned i OddsXpert blev afgjort på en imponerende slutspurt, hvor to mand nærmest kørte parløb i dysten om førstepræmien. Med helt fremme var de seneste ugers vindere "thansen7540" og "Son9", som begge viser at de bestemt hører til med helt fremme. Begge blev de dog sat til vægs af "madsen_83", som i sidste uge var med helt fremme i ugekonkurrencen. Med en flot slutspurt med 6 rigtige tip i træk nåede "madsen_83" op på 23,58 point totalt for maj måned. Dog skal han prise sig lykkelig over, at FC Barcelonas reserver kæmpede bravt og scorede det afgørende mål til 4-3 i den katalanske pokalturnering mod Gimnastic.

Maj måneds vindere ser således ud:
1. 1.200 DKK - madsen_83 (23,58)
2. 800 DKK - thansen7540 (22,92)
3. 500 DKK - Son9 (20,27)
4. 300 DKK - humle (18,48)
5. 200 DKK - vilfred (17,52)

(Alle vindere får direkte besked)

Juni måneds konkurrence er allerede skudt igang, og i dag, mandag, starter en ny ugekonkurrence. Du kan deltage her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Deltagelse er såre simpel - og ganske gratis. Hver dag kan du på ovennævnte side finde tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.