Lørdag den 26. maj er der sambabold på programmet når det danske fodboldlandshold møder selveste Brasilien, den næstsidste træningskamp for Morten Olsens drenge før det går løs ved EM i Polen/Ukraine.

Opgøret spilles i Hamborg, blot 150 km syd for den danske grænse. Ingen sag for en roligan (og en kammerat/kæreste), især hvis transport og VIP-billetter er arrangeret og betalt.

Det er de hvis man vinder denne "Mystery Odds" konkurrence som bookmakerne Danbook og Scandic arrangerer i samarbejde med BetXpert.

For at vinde skal man være heldig - og dygtig.

Man satser 20,12 kr på en kupon med et odds mellem 5,00 og 8,00. Hvis man er heldig, rammer man Mystery oddset og vinder konkurrencen. Hvis man bare er dygtig, vinder man på kuponen.

Præmien

Præmien er en VIP-tur for to til Hamborg den 26. maj, inklusive transport, middag og drikkevarer inden kampen, samt 2 pladser i SkyBox på Imtech Arena.

Konkurrencen - ram dagens hemmelige odds

På BetXperts kontor, bag lås og slå, ligger et ark papir med en række tal. Disse tal udgør listen over de "Mystery Odds" som deltagerne i denne konkurrence skal forsøge at gætte - og ramme. Der er ét tal per dag fra 11. april frem til og med 18. maj 2012. Alle "Mystery Odds" ligger mellem odds 5,00 og 8,00 (fx kan det én dag være odds 6,92)

Den første kunde hos Danbook eller Scandic der rammer den aktuelle dags "Mystery Odds" med en vindende kupon til en indsats på 20,12 kr., vinder konkurrencen. Slet og ret!

Sådan deltager du

Sæt en kupon med en indsats på præcis 20,12 kr (eller flere kuponer, dog max 10 om dagen, hver med samme indsats).

En kupon gælder uanset om den er sat hos Danbook eller Scandic.

Man bestemmer selv hvad kuponen skal indeholde - og man bestemmer derfor selv kuponens odds. Man bør jo sigte på et odds mellem 5,00 og 8,00 - men man ved ikke (før dagen efter) hvad Mystery oddset er.

Hvis man er så dygtig at kuponen går hjem, og man samtidig er så heldig at man faktisk har ramt dagens Mystery odds (det viser sig morgenen efter) - jamen, så har man vundet konkurrencen.

Bemærk:

Mystery oddset er ikke knyttet til en specifik kamp, det er simpelthen et hemmeligt tal (mellem 5,00 og 8,00). Du skal altså ramme i blinde. Oddset er hemmeligt indtil dagen efter hvor vi her på BetXpert (i denne forumtråd) og på vores Facebook-side - i vores egenskab af Danbook og Scandic's "revisor" på denne konkurrence - kl. 9, offentliggør gårsdagens hemmelige odds.

Hvis du har ramt oddset, skal du sende os en mail: [email protected]

Første Mystery odds er for onsdag 11. april - og det offentliggøres altså torsdag 12. april kl. 9.

Facebook

For at kunne vinde denne konkurrence, skal man have en brugerprofil her på BetXpert samt ”Like” BetXperts og Danbooks Facebook-sider:

https://www.facebook.com/BetXpert
https://www.facebook.com/danbook.com

Regler og vilkår for konkurrencen

 • Den første der rammer "Mystery odds" på en vindende kupon, vinder konkurrencen. Hvis to eller flere deltagere rammer oddset den samme dag, er det den kupon der er indgået først, der vinder konkurrencen.
 • Konkurrencens sidste dag er 18. maj, medmindre "Mystery odds" rammes forinden.
 • En kupon skal være afsluttet på dagen. Det vil sige at kuponer indgået fra kl. 00.01 på dagen er gældende i konkurrencen hvis de er afgjort inden kl. 23.59.
 • En kupon er kun deltagende i konkurrencen hvis indsatsen er præcis 20,12 kr (eller 2,70 euro/3,60 US dollars).
 • Dagens "Mystery odds" er i intervalet fra 5,00 - 8,00. Dvs med to decimaler. 5,146 afrundes således til odds 5,15 i konkurrence-sammenhæng.
 • Der må dagligt laves max. 10 kuponer. Laves der flere kuponer til en indsats på 20,12 kr. så vil det være de første 10 som er deltagende i konkurrencen.
 • Foregående dags "Mystery odds" postes kl. 9, her på BetXpert samt på BetXperts Facebook-side og Danbooks Facebook-side.
 • Når en deltager har ramt "Mystery Odds", skal han skrive til BetXpert: [email protected]. Dette skal ske inden kl. 08 dagen efter, dvs senest en time før vi offentliggør det efterfølgende Mystery odds. Ellers diskvalificeres pletskuddet.
 • Hvis ingen har ramt "Mystery odds" senest den 18. maj, findes vinderen efter følgende kriterier: Vinderen er den der har ramt "Mystery odds" flest gange med en kvalificerende kupon uden den er gået hjem. Hvis flere har ramt lige mange gange, er vinderen den af disse der har haft flest deltagende spillekuponer i konkurrencens løbetid. Hvis der er flere med flest kuponer, findes vinderen ved lodtrækning. En evt. lodtrukket vinder offentliggøres mandag den 21. maj 2012.
 • Hvis der ikke er fundet en vinder efter konkurrencens kriterier, vil der blive lavet en lodtrækning om præmien. For at deltage i denne lodtrækning skal man have haft minimum 5 gældende kuponer i konkurrencen og "Liket" konkurrence tråden på BetXperts Facebook-side: https://www.facebook.com/BetXpert
 • For at kunne vinde konkurrencen, skal man have en brugerprofil her på BetXpert samt ”Like” BetXperts og Danbooks Facebook-sider.
 • Præmien er en VIP-tur for to til Hamborg den 26. maj, hvor der er inkluderet transport, middag og drikkevarer inden kampen og pladser i SkyBox for 2 personer.
 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
 • Vinderen skal selv deltage på turen.