I samarbejde med Betfair* udlodder vi en VIP-rejse for 2 til Premier League i London i påsken. Denne fantastiske præmie kan blive din hvis du er den bedste af BetXpert's brugere til at forvalte indsatser på 3 daglige fodboldkampe i perioden fra 10. marts til 18. marts.

For 30.000 kr. i præmier!

Konkurrencens samlede præmiesum er anslået 30.000 kr., sponsoreret af Betfair*. Præmierne fordeles blandt de 5 dygtigste brugere, hvor den bedste altså løber med den helt store attraktion:

En påske-VIP-tur til Premier League fodbold i London, med afrejse Langfredag og hjemkomst 2. påskedag.

Hovedpræmien inkluderer flyrejse (t/r) mellem København og London, 3 overnatninger på 4* hotel i det centrale London, samt 2 billetter incl. diverse forplejning i Executive Box til en Premier League kamp i London i weekenden d. 7.-8. april.

Herudover udloddes en Xbox 360 (250 Gb) og 3 gavekort á 500 kr.

Læs mere om præmierne og deltag her

Fordel dine indsatser på 9 x 3 daglige kampe

Til anledningen har vi stablet et nyt konkurrence-koncept på benene, om end rutinerede BetXpert-brugere måske vil genkende elementer fra tidligere konkurrencer. Vigtigst er det dog at understrege at det supernemt at deltage - og at det selvfølgelig er ganske gratis.

Konkurrencen går ud på at indtjene størst mulig profit på 3 daglige fodboldkampe mellem 10. og 18. marts (begge dage incl.). Hver deltager har hver dag 10 enheder til rådighed, som skal fordeles på 1X2-odds på dagens udvalgte kampe.

Tipper man en kamp rigtigt optjener man points svarende til netto-overskuddet for det pågældende tip. Misser man et tip, får man minus-points svarende til den angivne indsats på tippet.

Det er altså helt op til deltagerne selv at fordele 10 fiktive enheder hver dag, med den indbyggede udfordring, at på de dage hvor man afgiver tip, skal man tippe mindst én enhed pr. kamp.

Undervejs kan man nemlig vælge dage hvor man ikke afgiver tip. Derved får man hverken plus- eller minus-point. Men man skal dog være opmærksom på én vigtig ting: for at komme i betragt til præmier skal man afgive tip på mindst 6 af de 9 konkurrence-dage.

Bemærk: Når du afgiver dine første tips til konkurrencen bliver du bedt om at angive dit Betfair* brugernavn. Dette er et deltagelseskrav af hensyn til identifikation af præmievindere.

Læs mere om konkurrencen og deltag her