Konkurrence hos NFLXpert.com: Vind 100 kr hos Betfair* plus en billet til Palads-biografens luksuriøse visning af årets Super Bowl (6.-7. februar)...

Super Bowl XLV

 Snedig strategi og brutal vold på banen, garneret med national-skønsang af Christina Aguilera og pause-underholdning ved Black Eyed Peas. Det hele i absolut verdensklasse, og med mange millioner tilskuere (alene i USA vil 80-90 mio. sidde med øjnene klinet til TV-skærmen).

Det største ville selvfølgelig være at være der selv, blandt de 80.000 tilskuere på Cowboys Stadium i Arlington uden for Dallas, når årets udgave (nr 45 af slagsen) af USA-mesterskabsfinalen (og dermed reelt verdensmesterskabet) i amerikansk fodbold brager løs, natten mellem søndag den 6. og mandag den 7. februar (dansk tid).

Men NFLXpert.com kan tilbyde det næstbedste

Nemlig billetter til Palads i København der med start kl. 21 den 6. februar viser hele begivenheden i en 7 timer lang marathon-affære, inklusive visning af den prisvindende boksefilm ”The Fighter” med Mark Wahlberg og Christian Bale i hovedrollerne.

Efter filmen kan du i gode lædersæder på balkonen, dvs med den bedste udsigt i salen (der rummer i alt 600 sæder), nyde det spektakulære skue når Pittsburgh Steelers eller New York Jets dyster med Chicago Bears eller Green Bay Packers (finaledeltagerne findes på søndag i AFC- og NFC-konferencefinalerne).

Oven i Palads-billetten der har en værdi af 150 kr, og som inkluderer en Budweiser/en sodavand plus popcorn, får man 100 kr at spille for på en Betfair-konto.

Hvis man altså er blandt de heldige 40 personer der vinder en billet, sponsoreret af Betfair* og stillet til rådighed af BetXperts søsterside, NFLXpert.


Hvordan får du fat i billetterne?

Du sender simpelthen (senest mandag d. 31. januar 2010 kl. 18:00 - Bemærk: ny frist!en mail til NFLXpert.com og fortæller hvorfor netop du og dine venner (husk at anføre navne og efternavne på alle deltagere) bør vinde billetter. Så udvælger NFLXpert de heldige vindere...

Se mailadressen og læs mere hos NFLXpert