I disse dage rammer en ny bog om betting det danske marked; "Vind på sport". Her på BetXpert kan du lige nu vinde et helt gratis eksemplar af bogen, eller købe den med en eksklusiv rabat.

Bogen er skrevet af Ole Larsen, der her på BetXpert også går under navnet Investor, der bl.a. har forfattet en stor artikel-serie omkring betting, under titlen "Odds med omtanke". Serien blev bragt her på BetXpert i foråret 2006, og er stadig meget populær blandt vores brugere, så mon ikke Ole´s nye bog også bliver det?!

Vi har haft lejlighed til at læse gennem de knap 200 sider i "Vind på sport", og kan love at "Investor" behandler relevante emner både for nybegyndere og for de mere garvede spillere. Alt sammen behandlet med stort overblik og i den samme let tilgængelige form som også præger Odds med omtanke artikel-serien.

Vind eller køb bogen her!
Vi markerer udgivelsen af "Vind på sport" ved at trække lod om 10 bøger. Sidste frist for at deltage i lodtrækningen er tirsdag, d. 5. juni kl. 12.00, så hvis du vil med i potten, skal du inden da forbi http://www.betxpert.com/book og svare på et enkelt spørgsmål.

Skulle du misse et af de 10 gratis eksemplarer, kan vi også tilbyde brugere af BetXpert at købe bogen med en eksklusiv rabat på 25 kr. - og gratis forsendelse oveni! Bogen kan dermed blive din for kun 223 kr., som er 25 kr. under normalpris! Information om hvordan du bestiller bogen findes ligeledes på http://www.betxpert.com/book

Chat med Investor
I anledning af bogudgivelsen stiller Ole Larsen/Investor op til en chat med brugerne af BetXpert. Det sker på tirsdag, d. 5. juni, kl. 20-21.30.

Så hvis du har spørgsmål om betting - eller om katten Keld - så åbn for BetXperts chat på tirsdag!

http://www.betxpert.com/chat/

Odds Med Omtanke-klummerne finder man hér: http://www.betxpert.com/articles/main.asp?cat=lex