Pundit er et dansklavet brætspil for ægte fodboldfans, og du får nu muligheden for at vinde spillet her på BetXpert. I Pundit quizzer du imod dine modstandere i fodboldspørgsmål, og det passer altså perfekt til en af de kommende lange vinteraftener. 

Pundit er spillet for dig, der elsker at kigge i de støvede spillerarkiver og blive mindet om Christian Vieris utallige klubskifter og dig, der kan identificere Landon Donovan på blot en liste over hans tidligere klubber. 

I Pundit quizzer du imod dine konkurrenter på din fodboldviden. Du trækker kort og ud fra dem, skal du gætte, hvilken spiller, der er tale om. 

I samarbejde med Pundit giver vi dig nu muligheden for at vinde en udgave af brætspillet her på siden. Spillet koster 399 kroner, hvis det skal købes i butikkerne.

Sådan vinder du

  1. Skriv "Deltager" som kommentar til artiklen
  2. Send en privatbesked til Toke Theilade her på siden med dine svar på de to spørgsmål
  3. Deadline er mandag den 16. november klokken 12.00
  4. Vi trækker lod blandt alle, der svarer korrekt på begge spørgsmål
  5. Vinderen annonceres i tråden her, hvorefter Pundit sender præmien

Spørgsmålene

Spørgsmål 1: 

Hvem er denne spiller?

Spillekort fra brætspillet Pundit

Spørgsmål 2:

Hvem er denne spiller?

Spillekort fra brætspillet Pundit

Hvad er Pundit?

Pundit er et brætspil, der henvender sig til fodboldgale danskere med hang til det nørdede og underholdende. Spillet indeholder mere end 1.000 forskellige spørgsmål fordelt på ti forskellige kategorier. Disse kategorier dækker blandt andet over spansk fodbold, dansk klubfodbold, engelsk fodbold i 1990'erne. Det er altså et spil med spørgsmål til fans i alle aldre og et spil, der vækker minder om tidligere helte.

Hvert rigtige svar bringer spilleren tættere på modstanderens mål og dermed tættere på muligheden for at score. Det handler dog ikke kun om god hukommelse og bred viden, men også om taktik, og naturligvis en smule held, ifølge skaberne af Pundit. 

Du kan læse mere om Pundit her, og købe spillet, der koster 399 kroner plus levering.