Der skrives historie i disse uger, hvor Betfair*.com har slået hul på et nyt tiltag. Den engelske spillebørs har nemlig sikret sig rettighederne til en række møder med fodbold-kändisser som blandt andre Van der Vaart, Robinho, Sneijder, Seedorf og danske Christian Poulsen. Kombineret med en fed fodboldoplevelse vil firmaets kunder blive sendt ud i verden til store oplevelser.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Betfair* vil resten af året rulle en stribe konkurrencer ud til sine kunder, hvor vinderne bliver sendt af sted på aldeles eksklusive fodboldrejser. For det ikke skulle være nok er det endda gratis at deltage!

Konkurrencerne, der både er for nye og nuværende kunder, skydes i gang løbende og den første er allerede åbnet. Her vil vinderen sammen med en god ven kunne rejse ned til Champions League braget mellem Real Madrid og Liverpool sidst i februar. Og så lige derudover få et personligt møde med den hollandske superstjerne, Rafael Van der Vaart.

”Det er ikke nemt at finde helt unikke oplevelser at tilbyde sine kunder. Derfor er vi rigtig glade for at kunne lancere det her koncept, som bliver rullet ud i en række lande i Nordeuropa. Hvert land får sine egne ture og unikke konkurrencer, så der bliver suveræne oplevelser også til danskerne. Vi har valgt at tilbyde folk muligheden for at deltage kvit og frit med det eneste kriterie at de skal lave et prøvespil på Betfair*. Vores forretningsmodel er anderledes end hvad mainstream markedet tilbyder, så vores mål er naturligvis at folk kan lide hvad de ser, når de prøver sig frem i vores univers”, udtaler Jacob Weinreich, der er Betfairs chef i Nordeuropa.