Den europæiske pokerturnering EPT holder pause i øjeblikket, men starter op igen til september i Barcelona – og nu udlodder Expekt*.com et stk. rejse samt sæde ved denne turnering, i alt til en værdi af 35.000 kr.!

Turneringen er en freeroll og afholdes hver mandag og torsdag i april – og de bedste fem spillere i hver freeroll vinder en plads ved en live-turnering i København fredag d. 5. maj, hvor vinderen løber med et EPT-sæde til Barcelona.
Turneringen afholdes i samarbejde med pokermagasinet Ace, og for at deltage i disse freerolls kræves der password, som fås ved at abonnere på nyhedsbrevet som udsendes via http://www.acemag.dk

- ”Mange såkaldt ’almindelige’ pokerspillere drømmer om at deltage ved de store turneringer, som kendes fra blade og TV, og nu får man chancen for at sætte sig til bords med stjerner som Martin Wendt, Theo og Carlos, udtaler Per Heide fra Expekt*.com.

Sted og samlet præmieliste for live-eventen i København offentliggøres senere i april, og yderligere oplysninger findes på http://ea.expekt*.com/expektace/