Premier League festival hos NordicBet* i weekenden!

I weekenden satser NordicBet* ekstra hårdt på Premier League. Vi tilbyder ekstra mange specialspil og også bedre odds på to af kampene. Desuden kan du vinde en rejse til topopgøret mellem Arsenal og Manchester United!

Vi tilbyder over 60 forskellige specialspil på samtlige weekendens TV-kampe. Blandt andet kan du spille på antal hjørnespark, hvor mange mål et hold laver, om der bliver straffespark i kampen og meget, meget mere.

De som holder af at spille på hvor mange mål holdene scorer eller ikke scorer får desuden ekstra høje odds på topkampene Chelsea-Portsmouth samt Manchester United-Liverpool. På disse kampe tilbyder vi 100% teoretisk tilbagebetaling på under/over 2,5 mål.

Alle som spiller på et specialspil på Premier League i weekenden er med i lodtrækningen om en rejse til London for 2 personer. Præmien består af:

- Fly t/r til London fra Københavns Lufthavn. Udrejse 20. januar 2007 – hjemrejse 22. januar 2007.
- To billetter til kampen Arsenal-Manchester United den 20. januar 2007 på Emirates Stadium.(Kampen kan risikere at blive flyttet til 21. januar!)
- To overnatninger i dobbeltværelse på 4-stjernede Radisson Edwardian Grafton Hotel i London (incl. morgenmad).
- Transfers til og fra lufthavnen i London. (Evt. skat betales af vinderen selv)

”Vi har enorm mange kunder på vores Premier League kampe og engelsk fodbold i særdeleshed, så nu er det passende vi betaler lidt ekstra tilbage til dem og man kan altså være den heldige der skal på en drømmeweekend til engelsk fodbold i London i januar måned næste år”, fortæller NordicBets danske marketing manager Niels Carstens.