Endelig kan sommerpausen i europæisk fodbold officielt erklæres ovre. Alle de store ligaer er igang, og Betsafe er naturligvis ude med spil på alt hvad hjertet kan begære. I skrivende stund har vi ca. 3200 spil online til de kommende dage, så mon ikke du finder noget der frister ved at tage et kig på betsafe.

Derudover er vi også endelig klar med livebetting på superligakampene, vi starter i aften med Esbjerg – FC København. Netop livebettingen er et område som i de kommende uger vil blive prioteret langt højere hos Betsafe og du vil som kunde opleve et langt større udvalg den kommende tid hvis du følger med på Betsafe.

Som bekendt er vores hjertebarn kundesupport og sikkerhed, vi ønsker det tættest mulige forhold med alle vores kunder, store som små, erfarne som nye. Derfor vil Betsafe_Danmark også jævnligt være at finde på Betxpert’s debat forum, hvor henvendelser kan få den krævede opmærksomhed. Ønsker man imidlertid hurtigt svar bliver alle mail’s til [email protected] besvaret inden for 15 minuter – det tør vi vædde på, ellers får du udbetalt 100 kroner i kompensation.

Kunderne betyder alt for os, og vi eksisterer på jeres vilje. Derfor skal I naturligvis også bestemme indholdet. Sidder du med en god idé til et special spil, en sportsgren som mangler, særlige spil om en specifik spiller etc. så send en mail – og vi vil højst sandsynligt kunne tilbyde lige det spil DU ønsker.

Derudover er det for jer poker-spillere værd at bemærke vores kæmpe kampagne denne September. Vi udeler præmier for over 60.000 dollars, deriblandt 5 pladser til EPT i København – alt dette gives til de 100 mest aktive poker spillere hos Betsafe i September måned. Opdateret oversigt over hvor du ligger på ranglisten kan ses på betsafe hver dag omkring middagstid. Så spiller du masser af poker er der fortsat fin chance for at komme i top-100 endnu, og hvem ved – måske vinde en af pladserne i EPT og kampen om mange millioner i præmie penge.