I vores store VM-guide holder vi øje med de 32 trupper frem mod slutrunden i Brasilien. Du kan nu finde facts og statistikker for samtlige spillere som landstrænerne indtil videre har udvalgt til deres respektive landshold.

Vores VM-guide har nu fået tilført komplette trup-oversigter, som findes på fanebladet "Foreløbig VM-trup" inde på de enkelte hold.

Oversigterne har et særligt sigte på statistik for alle holdenes kampe siden 2012, og du kan bl.a. få svar på hvilke spillere der scorer holdenes første mål, hvem der hyppigt skiftes ind og ud, gule/røde kort, hvem der har spillet flest landskamp-minutter, eller hvilke der har den bedste scorings-rate målt på antal spillede minutter pr. scoret mål.

 

Deadline for endelige trupper: 2. juni

I tirsdags skulle alle 32 deltagende nationer indgive deres foreløbige trup (op til 30 mand) til FIFA, og det er på baggrund af disse udtagelser vi nu kan præsentere alle trupperne med facts og statistikker.
 
Næste deadline for landstrænerne hedder d. 2. juni, hvor samtlige trupper skal være skåret ned til de 23 udvalgte, som skal repræsentere landene under VM. Herefter kan holdene iflg. FIFA's regler stadig foretage ændringer i trupperne såfremt en udtaget spiller bliver skadet og dermed ukampdygtig før holdets første kamp. En sådan trup-ændring skal dog senest ske 24 timer før kickoff i holdets første kamp, og endvidere skal en af FIFA udpeget lægestab "godkende" skaden hos den pågældende spiller, som dermed udgår af truppen.
 

Spillerstatistik og detaljerede kampdetaljer

Vores ambition for den VM-guide vi har udarbejdet til slutrunden i Brasilien 2014 er højere end nogensinde før. Vi har gennemanalyseret samtlige hold på kryds og tværs for at give vores brugere det bedste afsæt til når det går løs fra d. 12. juni. Vi har analyseret odds, tidligere kampe og slutrunder, trupper, formationer, trænere og meget mere
 
Det er dog trods alt sjældent at alle folk anskuer og analyserer facts på samme måde, og derfor forsøger vi i VM-guiden at give vores brugere det bedst mulige afsæt for selv at danne sig en mening om de enkelte hold. Det er derfor vi har valgt at indsamle og udgive de mange hold- og spillerstatistik i VM-guiden, som bl.a. også indeholder en detaljeret oversigt over de enkelte holds spillede kampe siden 2012.
 
De spillerstatistikker som nu er tilgængelige under fanen "Foreløbig VM-trup" på de enkelte hold viser ikke blot overordnede facts om de udtagne spilleres alder, klubhold, antal landskampe og landskamp-mål. For hver spiller præsenteres således individuelle statistikker for landskampe spillet siden 1/1-2012, med afsæt i bl.a. antal kampe fra start hhv. som indskifter, antal gange spilleren er blevet udskiftet, antal scoringer, hvor mange minutter spilleren har været på banen i landholdsregi, mv.
 
Som om disse statistikker ikke er nok, så kan man på hver spiller dykke et trin dybere ned og fremkalde en oversigt der kamp for kamp viser præcist hvordan statistikkerne er beregnet, herunder med angivelse af kampens resultat, om spilleren scorede, om han fik kort, blev skiftet ud eller ind - eller ligefrem scorede kampens første mål. Vi kalder det bruger-service!
 

Løbende ajourføring af trupper og spillere frem mod VM

Frem til slutrunden - og under - vil statistikkerne i VM-guiden blive ajourført efterhånden som hvert enkelt hold spiller opvarmnings- og VM-kampe, så du hele tiden kan holde fingeren på pulsen. Og naturligvis vil vi hele vejen frem mod åbningskampen holde et så vågent øje som muligt med både tilpasninger og ændringer i de 32 VM-trupper.
 
Besøg VM-guiden på http://www.betxpert.com/vm-2014 og klik dig ind på holdene og fanebladet "Foreløbig VM-trup" for at dykke ned i de mange dejlige data.