Hvis du synes der er lang tid til jul, og kalenderlyset brænder for langsomt, så kan du passende bruge tiden til at tælle dagene på Betfair* poker, hvor vi endnu engang kan præsentere The 12 Plays of Poker! Der er $240.000 i præmiepuljen, så med andre ord, mange penge at vinde.

Som skrevet 12 forskellige jule spil løber af stablen denne december. Herunder er listet et par af dem:

· Er du klar til at opleve poker proffernes verden? De Betfair* point du samler sammen ved at spille poker hos Betfair* i december kan sætte gang i din poker karriere. Den som for flest point vinder nemlig en sponsoraftale med Betfair* til en værdi af $20.000.

· Deltag for eksempel i vores Snowball turnering. Snebolden begyndte at rulle den 1. december. Betfair* har lagt $5.000 i puljen og denne pulje øges for hver dag der går. For at kunne spille med i finalen skal du have vundet mindst fem Snowball Points mellem den 1. og den 31. december. Disse point vinder du ved at spille mellem kl. 19 og kl. 20 i hele december. Læs mere om i hvilke turneringer du optjener point på http://www3.betfairpoker.com/12plays.

· I et andet spil kan du vinde en ekstra bonus på $100, ved at slå julemanden ud. Så snart julemanden sætter sig ved et bord bliver der givet besked, og så er det om at holde øje!

Besøg Betfair* Poker og få spænding helt til juleaften!