BetXpert udlodder i samarbejde med Unibet* eksklusivt 3*2 billetter til gallapremieren på dokumentarfilmen "Bashkim - Vejen Tilbage". Deltag gratis her.

I oktober 2014 rev FCK-spilleren Bashkim Kadrii sit ledbånd over i en reserveholdskamp - anden alvorlige knæskade på to år. Det var et ualmindeligt hårdt slag for den talentfulde kantspiller, der så småt var ved at bide sig fast på holdet i FCK. 

Foran ham ventede minimum 9 måneder med hård genoptræning i træningslokalet blandt fysioterapeuter. Og ikke mindst ventede en hård mental kamp for ikke at miste troen på et comeback. Filmen giver et unik indblik i en fodboldspillers liv i en periode, hvor alt er på spil.

Unibet* har i tæt samarbejde med FCK fulgt Bashkim Kadriis opslidende kamp om at vende tilbage på grønsværen, og det er der nu kommet en dokumentarfilm ud af.

Filmen har premiere 10. oktober - og den har du nu chancen for komme med til, hvis du deltager i nedenstående konkurrence.

I samarbejde med Unibet* udlodder BetXpert som det eneste medie 3*2 billetter til gallapremieren på "Bashkim - Vejen Tilbage" lørdag 10. oktober i Park Bio på Østerbro. Med til premieren er selvfølgelig også spillere og trænerstab fra FCK.

Se trailer til filmen her

Sådan deltager du i konkurrencen

Du kan helt gratis deltage i konkurrencen om de ekslusive billetter, så længe du har en konto hos Unibet*. Det eneste, du skal gøre, er at svare på et spørgsmål. Deadline for deltagelse i konkurrencen er 3. oktober kl. 23:59.

Spørgsmålet:

Hvem står bag dokumentaren Bashkim – Vejen Tilbage?

  1. Unibet*
  2. Zentropa

Send dit svar til [email protected] og oplys følgende:

  1. Unibet* brugernavn
  2. Mobilnummer
  3. Svaret på spørgsmålet

Vinderen vil blive udtrukket tirsdag d. 6 oktober kl. 14.00 og kontaktet telefonisk.

EKSTRA OM ARRANGEMENTET:

Det starter kl. 18.00 i Park Bio på Østerbro, hvor Unibet* byder på øl, sodavand og popcorn til filmen, før vi går ind i salen. Her vil du få muligheden for at høre om skadesforløbet og kampen for at komme tilbage fra Bashkim selv samt få indblik i projektet omkring filmen. Hernæst vises dokumentarfilmen. Arrangementet slutter ca. klokken 20:00.