Åben Super-lågen på BET24.com den 14. december og deltag i lodtrækningen om 2 VIP billetter til Blackburn - Manchester United!

Onsdag kan du på BET24.com vinde billetter af den helt fine slags til Premiership-kampen mellem Blackburn og Manchester United på Ewood Park den 1. Februar.

Oplev stjernerne fra husets bedste pladser og bliv opvartet i de fornemme VIP-omgivelser på Ewood Park!

Lodtrækningen bliver foretaget blandt alle kunder på BET24.com, der spiller for mindst 50 kroner på det skandinaviske selskabs nye produkt Greyhound-betting onsdag den 14. december!

Spil på de hurtige hunde har længe været populært i England, men i Norden er man også så småt ved at få øjnene op for det spændende spil - og med direkte tv-billeder fra banerne på ViasatSport24, er det nu for alvor kommet ud i danskernes dagligstuer.

Da Greyhound løb endnu ikke er så udbredt et spilleobjekt i Danmark, er alle spiltyper naturligvis forklaret grundigt og let forståeligt på BET24.com, så alle har mulighed for at orientere sig og deltage.

Der vil 6 dage om ugen blive udbudt spil på Greyhounds fra en eller flere af de engelske baner som Wimbledon, Belle Vue, Milton Keynes, m.fl. og man kan 'live' følge, hvordan de går på VS24 fra mandag til lørdag typisk mellem kl. 20.30 til kl. 23.30, hvor der normalt vil blive afviklet 12 løb.

Har du nogen spørgsmål om Greyhound eller BET24 I almindelighed så tag endelig kontakt til vores support på [email protected], eller ring på vores gratisnummer 808 86045.