Her får du BetXperts optakt med odds til Villarreal – Arsenal. Du finder desuden også trupnyt og bud på startopstillinger.

Europa League-semifinalerne spilles torsdag aften. Her får du BetXperts optakt til opgøret Villarreal – Arsenal. Begge hold ligger udenfor de Champions League-adgangsgivende pladser i deres respektive ligaer, hvorfor de helt sikkert vil give alt for at vinde Europa League. 

Nederst i optakten finder du trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med et overblik over oddsene.

Villarreal – Arsenal: De bedste odds

Herunder får du de bedste odds til Villarreal – Arsenal. Opgøret spilles torsdag aften klokken 21.00 og kan følges på Canal 9 og Eurosport Player.

Odds på Villarreal - Arsenal (1X2) Højeste odds Bookmaker
Villarreal 2,50
Uafgjort 3,35
Arsenal 3,00
Asian handicap-odds på Villarreal - Arsenal Højeste odds Bookmaker
Villarreal (Asian 0) 1,78
Arsenal (Asian 0) 2,16
Over/under-odds på Villarreal - Arsenal Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,85
Over 3,5 mål 3,70
Under 3,5 mål 1,33
Odds på, om begge hold scorer i Villarreal - Arsenal Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,05
Odds på videre avancement mellem Villarreal og Arsenal Højeste odds Bookmaker
Villarreal 2,30
Arsenal 1,68
Målscorerodds (Villarreal) Højeste odds Bookmaker
Gerard Moreno scorer 2,62
Carlos Bacca scorer 3,80
Paco Alcácer scorer 3,25
Samuel Chukwueze scorer 5,50
Daniel Parejo scorer 9,00
Målscorerodds (Arsenal) Højeste odds Bookmaker
Eddie Nktiah scorer 4,00
Nicolas Pépé scorer 4,10
Bukayo Saka scorer 5,00
Thomas Partey scorer 12,50
Dani Ceballos scorer 12,50

OBS: Odds er fra onsdag den 28. april klokken 11.58.

Odds på Villarreal - Arsenal hos Tipwin

Bookmakernes Villarreal – Arsenal odds viser os, at spanierne skal være svage favoritter i opgøret. Dette til trods for, at Arsenal ellers traditionelt set er det største hold af de to. 

Højeste odds på hjemmesejren er 2,50 hos Tipwin*. På udesejren er der odds 3,00 at hente hos ComeOn*. Tror du mest på krydset, kan du få odds 3,35 som den højeste betaling. Det får du hos Danske Spil*.

Villarreal – ”Den Gule Ubåd” øjner Europa League-finale i farvandet

Det var næppe et erklæret mål inden sæsonstarten fra Villarreals side, at de skulle kvalificere sig til næste sæsons Champions League. Bevares, det har de heller ikke gjort endnu. Langtfra endda. Og så alligevel. 

Situationen er den, at holdet ligger på 7.-pladsen i La Liga med hele 21 point op til 4.-pladsen, som giver adgang til Champions League. Det er matematisk umuligt at nå med fem spillerunder tilbage. Heldigvis for de gulklædte har de kun ét og fire point op til henholdsvis en Conference League- og en Europa League-plads.

Det kan dog stadig blive meget bedre endnu. Vinder Villarreal Europa League, kvalificerer de sig samtidig til Champions League. Selvom der endnu er et godt stykke vej til en Europa League-sejr, så må spanierne trods alt begynde at drømme stort. 

De kommer til dette første opgør med noget, der minder om stærkeste opstilling. Dette alt imens at Arsenal må undvære tre-fire faste spillere, heriblandt de to foretrukne angribere. 

Læg hertil, at Arsenal ikke har gang i deres bedste sæson i mands minde, mens Villarreal generelt har gjort en god figur. Det er selvfølgelig ikke helt til rotterne i London, når holdet er nået til denne semfinale, men 10.-pladsen i Premier League fortæller alligevel lidt om, at ikke alt er fryd og gammen i Big Ben-byen. 

Det tæller imidlertid lidt ned, at Villarreal kommer til denne kamp med to nederlag i bagagen. Først tabte man med 1-2 ude mod Alavés og senest 1-2 hjemme mod FC Barcelona. 

Kan Villarreal klare sig igennem denne semifinale, venter der "kun" en finale mod enten Manchester United eller Roma, inden trofæet og Champions League-billetten er i hus. Lang vej endnu. Og så alligevel ikke. 

Tror du på, at Villarreal kan vinde over Arsenal, får du lige nu odds 2,50 hos Tipwin* som den bedste betaling herpå. 

Arsenal – Europa League skal redde sæsonen

Det kan godt være, at Villarreal øjner fine muligheder for at komme i finalen og dermed få den ultimative mulighed for adgang til næste sæsons Champions League. For Arsenal kan det redde sæsonen helt og aldeles, hvis de ender med at vinde Europa League.

Den øjeblikkelige 10.-plads i ligaen er alt andet end tilfredsstillende. Spørgsmålet er vel således, hvor lang snor spanske Mikel Arteta har igen, skulle man ryge ud til Villarreal. 

Arsenal var så småt begyndt at finde de gode resultater igen med fire kampe i streg uden nederlag. Det skal dog med, at to af kampene resulterede i 1-1 hjemme mod henholdsvis Sparta Prag og Fulham. Senest løb holdet ind i et 0-1-tab hjemme mod Everton.

Det er med andre ord ikke nogen fantastisk forfatning, som Arsenal møder op i til denne kamp. Læg hertil, at de må undvære tre-fire faste spillere, og så begynder det så småt at se svært ud på udebane mod et godt spillende Villarreal-mandskab.

Tror du alligevel på, at "The Gunners" kan tage til Spanien og vinde, kan du lige nu spille på det til odds 3,00 hos ComeOn*

Trupnyt og startopstillinger til Villarreal – Arsenal

Her i optakten til Villarreal – Arsenal får du som nævnt også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Villarreal
”Den Gule Ubåd” kan stille i noget, der minder om stærkeste opstilling, da kun Vicente Iborra (central/defensiv midtbane – ude siden december) meldes ude af opgøret. 

Bud på startopstilling (4-4-2):
Rulli; Pedraza, P. Torres, Albiol, Foyth; Triguerros, Capoue, Parejo, Chukwueze; Moreno, Bacca

Arsenal
Skadesituationen ser noget anderledes skidt ud for det engelske hold, som må undvære følgende spillere:

David Luiz (midterforsvar – fast)
Kieran Tierney (venstreback  -fast)
Alexandre Lacazette (angreb – primært fast – topscorer)

Herudover er Pierre-Emerick Aubameyang (angreb – anfører – fast) yderst tvivlsom. PremierLeagueInjuries.com mener, at der er 25 procent chance for, at han bliver klar.

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Leno; Xhaka, Marí, Holding, Bellerín; Ceballos, Partey; Pépé, Rowe, Saka; Nketiah