Sponsoreret indhold fra NordicBet

Et af valgets største personlige dramaer finder sted på Fyn, hvor den tidligere SF-formand Anette Vilhelmsen kæmper mod Karsten Hønge, der som "vikaren fra helvede" var stærkt medvirkende til Vilhelmsens fald som partiformand. Realistisk set kommer kun en af dem i Folketinget - og det bliver Vilhelmsen, vurderer bookmakeren NordicBet.

De kan ikke udstå synet af hinanden og lægger heller ikke skjul på det. Karsten Hønge og Anette Vilhelmsen har en dramatisk forhistorie og er nu hovedmodstandere i en valgkamp, der efter al sandsynlighed kun sender en af dem i Folketinget. Det var Hønge, der som "vikaren fra helvede" kæmpede så indædt imod salget af DONG-aktier til Goldman Sachs, at presset til sidst fik Anette Vilhelmsen til at trække SF ud af regeringen og selv forlade formandsposten. Nu er der imidlertid oprejsning at hente for Vilhelmsen, lyder det fra bookmakeren NordicBet, der har den tidligere SF-leder som favorit til at få flest personlige stemmer og dermed nappe folketingsmandatet i Fyns Storkreds for næsen af Karsten Hønge. Sker det, er der odds 1,65 at hente, mens flest stemmer til Hønge står i odds 2,10.

"Det ser ud til at blive et tæt opgør mellem de to rivaler, men vi har umiddelbart den største tro på Annette Vilhelmsen. Selv om hun for mange SF'ere personificerer en fejlslagen politik, er hun trods alt partiets spidskandidat og et mere kendt ansigt end Karsten Hønge - også på Fyn. Samtidig er hun en af kun to kvinder på SF's opstillingsliste, hvilket betyder noget for et parti med mange kvindelige vælgere. Så alt i alt tyder det på, at Vilhelmsen langt om længe får sin hævn," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Ved valget i 2011 fik Annette Vilhelmsen 2.426 personlige stemmer mod 1.979 til Karsten Hønge.

Hvem får flest personlige stemmer?
Annette Vilhelmsen 1,65
Karsten Hønge 2,10

Find spillet på www.NordicBet.dk under Politik og Finans - Folketingsvalg - Specialspil